有無巴打聽到老婆/現任鬧初戀個陣會心痛

48 回覆
0 Like 101 Dislike
申報大撚曬啊依家?

你老婆搵個舊情人上酒店會一會再申報得唔得啊?之後你屌鳩佢,佢仲心痛個男人幫個男人講說話。你會點啊?

可能你實覺得無乜嘢姐,梗係啦!你個賤人根本仲愛個初戀,又點會介意老婆做乜姐?

但你老婆同你唔同啊,人地個心得你一個先咁緊張你喳,做人咁犯賤都有嘅?愛你個個唔珍惜,走去心痛個飛你嘅八婆。

大家都係為你好先鬧醒你喳!
其實你根本就唔應該理個初戀
婚都結埋仲同初戀聯絡做乜
樓主老婆快啲同佢離婚
哩啲人攬住個ex過世就啱架啦 唔好出黎害人
點阿你初戀係咪斷晒六親?全世界得你一個救到佢?
你哩啲懶情聖既人唔好霸住條女 讓返出黎啦 好嘔心
你初戀又係臭雞黎 明知人地結左婚都搞鳩人

你老婆好撚慘 識你幾耐就帽足幾耐
仲要大條道理覺得有申報就做乜都得 完全無尊重過你老婆
將心比己
樓主係狗
十卜樓主
你老婆講得好啱
結左婚都仲可以做兵真係世界級
樓主好快會搞婚外情
樓主消失左 可能己經同個初戀搞埋左
放過你老婆啦
攬撚住個初戀臭西兩個唔好再出黎害人呀
其實你好仆街
老老77
如果以前我暗戀3年果條友搵返我我一定唔會理佢
有老公/老婆就專一啦仆街 仲諗第二個把撚 係我就索性一q過斬纜
樓主離婚啦 唔好害左你老婆 累人累物
Pish
其實你好仆街
老老77
如果以前我暗戀3年果條友搵返我我一定唔會理佢
有老公/老婆就專一啦仆街 仲諗第二個把撚 係我就索性一q過斬纜

認同
食屎啦你
你老婆都好撚慘下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞