【連登 商業電台 光明頂 討論區(八十二)】

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
冇記錯果陣好似話會採購幾款疫苗,話有得選擇
到宜家8成接種都係得兩款
唔公佈兩隻牌子數據,
又各式方法要人打金十,
的確點叫到人打?
有好多人真係信4興係中國研發係適合自己身體多無咁大副作用, 信o個班仲要係三十幾歲唔係老人.
祝各位元宵佳節團圓愉快,身心康泰
有鬼用咩。

「凡是敵人反對的,我們就要擁護;凡是敵人擁護的,我們就要反對。」(毛澤東)

深得真傳嘅熱狗,話知你政府派錢,佢對照反對㗎啦。
科興無公佈有乜不良反應,又無公佈有幾多單出過事。
外國又無人用科興,無外國統計數字,班人咁撚樣都信。死咗原因都真係「死蠢」。
18C 好似電話錄音咁
我相信佢地係唔想take太大risk, 但疫苗呢味野其實係比你身體做練兵之用, no pain no gain, 你唔想有太多唔舒服即係上戰場前無做過高強度訓練.
佢地自己係屋企錄?
喺zoom/ teams meeting 度錄?
佢地好似話要work from home
好似幾多DJ都要係屋企隔離
今日聽艾粒先知毫子都係屋企隔離緊
應該係今日錄,無咗肥佬周。

但個音質好似會考聆聽試個quality。卅年前電臺廣播劇咁。
唔想take太大risk屬正常心態。

我講蠢嘅原因係打毫無公開數據嘅疫苗,究竟打癱咗幾多個,死咗幾多個,科興有無公開過?支那有無公開過?香港有無公開過?

無得evaluate又點知佢個risk低?其他牌子起碼有CDC公開美國白老鼠數據丫。
BEAR NGHT
雖然知智將係光明頂做開下把位, 但19洗唔洗串到咁
BTW智將 ig 情人節放閃
周記閉門
祥嫂早幾日已經傷風感冒聲,源頭可能係佢
直呼其名智將
19都係連登仔
出面幾個帖追抽呢單,好懷疑係咪殤台幫人宣傳快打針嘅另類廣告套餐囉
hormone therepy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞