[突發]熊仔頭同Santis喺兩星期前解左約!

398 回覆
269 Like 13 Dislike
都轉左一段時間

2014年未出世
2014bob叔直頭反佔中tim
個公告話1月27號就解約了
俾人發現藍唔講得
熊仔頭都有些牙
https://youtu.be/XlkP1CgXIdQ

請問藍喺邊?
世界咁簡單就好
你咁講 逃犯條例 都真係捉逃犯姐
係香港人自己諗多左
如果你飲過喜茶俾人鞭屍一樣係曾經藍喎,定係2019後禁止鞭屍,咁點解成日見到人鞭快樂男聲,鞭薑B先發發聲,鞭其他人又嬲豬
當上面間公司係真 日期係190118

呢條片係遲過間公司開嘅日期

咁你咪搵啲更新嘅source 囉推翻佢呢條片嘅立場囉
攞一對拍唔拍拖都唔影響到人嘅YouTuber
同一件影響左全香港同全世界嘅野黎比
Goodest logic
「大局為重呀嘛」 嘩屌你
唔聽聲都知你咩語氣啦
呢啲咁嘅女點喺娛樂圈撈呀
未出名先扮大牌
你話梁朝偉接戲冇主角做就話姐 你邊位呀
一唔俾佢做主角 即刻反面現形 無利用價值嘅仔 佢唔會嘥時間落去 所以我信係佢自己話要離開fh 佢一向都係咁樣利用啲仔 俾少少甜頭姣下仔從而獲得著數利益 臭雞格由入hall第一日開始已經現形
當初痴去SCS hall莊主席度
佢係咪真係冇朋友
只能說成個「酸智申」都知佢個格係姣到出汁 無女性朋友咁滯 但好多異性兵仔 日日姣仔幫佢做嘢 俾人踢得出hall嘅人好極有限 你睇佢入咗熊仔頭平時都同啲女都會互post下扮frd 而家有無人幫佢講說話 連me都要出po潤佢
會唔會係熊仔頭自己上網爆料
一開始比人認到係santis 係個袋
普通網友點會咁記得佢個袋
明明同快樂男聲同樣係事實一部份,咁你咪解釋佢已經變咗,點解唔講得佢藍過先,覺唔覺得咁樣對2014就堅持到宜家嘅人唔公平
上面回應咪答咗就算有喺北方開公司 更何況只係疑似
到後尾出嘅片已經清楚表明立場囉

我自己早撚過2014啦 唔覺唔公平
繼續無限追溯無限鬥囉 2008有無對北京奧運有好感啊
又拎2014就已經堅持嚟講
不如問下陳巧文點睇
當年佢舉雪山獅子旗畀香港人屌到開花

算了 拉得太遠
你邏輯先有問題
唔係講緊個影響力,亦都唔關影響力事

係講件事 唔係只係得表面一層既意思
唔知之得見佢po嚟po去都係sona
佢hall 個ex真係唔好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞