[有片]俄羅斯搬埋支洲際彈道導彈(ICBM)出黎玩呀

81 回覆
31 Like 7 Dislike
拎出嚟曬下太陽扮下野
歐盟美國跪到咁都要曬馬,俄佬有冇咁廢
地球:比蝨咬,去沖涼沖走d蝨先
晒臘腸

俄佬:我係自己屋企晒野係咪唔得?
幫烏克蘭整多兩個
同果d超跑出巡差唔多
普京大帝唔會縮
簽左長約,契弟比錢維護
無人睇
又有最新片段

可能會出新post
契弟叫俾少少錢等契哥自hi而停慢腳步,等自己私底下(偷呃騙買)可以追上黎。契弟慣用伎倆。
大棋,鬧國又贏,中國已成最大贏家
中國又贏
係 北約肯收手咪得
索羅斯當年都係咁諗
播出黎做乜,定係運左去烏克蘭附近?
就係等緊大家互掉
普京大帝
北約一縮,從此歐盟淪陷
Show 肌肉,莫斯科附近,10000公里唔洗放咁近都打到美國
普京大帝:互掉對大家無好處,咁啦,你承認克里米亞同烏東歸我,繼續買我d天然氣,大家未相安無事囉,最多我打個9折比你地

歐盟:你點話點好啦大帝

美國:屌你老母
料就好多國家都有 一個射就會變維港煙花
北約無牌
一億頓未試爆過
但蘇聯試過試爆5千萬噸

爆炸當時所產生的火球半徑達4600公尺,已超過引爆的高度,所以火球很快地就席捲了地面,並迅速擴散到投擲的高度,在將近1000公里外的地方都可看見。爆炸產生的蕈狀雲寬近40公里,高約64公里,相當於珠穆朗瑪峰海拔高度的7倍多;爆炸產生的熱風甚可以讓遠在170公里以外的人受到3級灼傷,爆炸的閃光能造成220公里以外人的眼睛劇痛與灼傷,甚至造成白內障以及失明。

整個爆炸連芬蘭都能發現和感覺到,並造成當地許多房屋的玻璃破碎;爆炸的暴風壓力在引爆點正下方就高達每平方英吋300磅,足足向外吹送了將近1000公里的範圍。雖然這一次試爆是在空中試爆,但是往地球傳送的震波被美國地質調查儀偵測到引起黎克特制地震震級5~5.25的地震。

距離測試地點55公里外的塞佛尼殖墾地(Severny settlement)中所有木造或磚造的房屋全毀;數百公里內的木造房屋均全毀,只有磚造或石造房屋殘留,但是門窗與屋頂都被強風吹走;爆炸後的電磁脈衝波足足造成了一個小時的無線電通訊空窗期;爆炸後所引發的大氣擾動(Atmospheric Disturbances)環繞了地球三次。

https://youtu.be/30EoIh2kADk

雖然睇落好勁,但你放十個一億頓沙皇炸彈都唔會冚球剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞