鼻腔注入新冠病毒 英國「人體挑戰」試驗得出最新結果

122 回覆
225 Like 7 Dislike
英國研究都係等睇全文或者peer review完先
志願者都係年輕、健康
個實驗只係想由頭開始觀察武肺點傳染
冇需要搵阿公阿婆嚟做實驗

外國好難有死亡率最高嘅病毒版本
因為出唔到武漢
由12月到武漢封城前逃亡
病毒已經傳咗好幾代
Tik你老母個tok ,抖陰出名多on9 Challenge 仲要叫人睇
呢d研究肯定過唔到醫學倫理道德審查
睇嚟都哂氣
之後出番黎叫”大哥哥l
邊到睇到係苗撚出?
18至30歲年輕、健康、
問下自己係咪囉。
依個引起爭議?!依堆人自願去做都叫引起爭議?!最引起爭議係全世界不斷被逼去打枝未研發好嘅疫苗呀。
BBC連未peer review既article都cite
唔怪得英國日落
的確死亡率最高果隻宿主好快死晒 除左發源地有根本好難揾得返
出paper做research既都係苗撚, 所以大部全paper都話叫人打毒針
我地反苗撚唔會做呢d, 班人做deep state打手先去做假研究幫佢地宣傳
d磚家全部都係收晒錢比人買通晒
你班冇撚腦既垃圾先用TIKTOK
其實依家世界仲有冇人中一代武漢肺炎?
夾硬打武肺俾你 你都未必一定中武肺
但重症機率唔同,中咗一次下次嘅重症率會低咗好多。
最近丹麥嘅stat 與確診者同住七日(內)嘅感染機率約為29%(BA.1) 同39%(BA.2) 就算直噴鼻應該都冇九成咁高
source https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.01.28.22270044v1
(不過呢篇嘢都係未peer reviewed聽下好了)
真係咁計咩
第二日已經有抗體喇喎
佢計每日都有新症而你又日日見到又日日吸到佢最高菌個個飛沫
唔明你點得出呢個結論
變種就話啫
唔變嘅有抗體就唔係50啦
想自然感染都唔容易
但人工啪針硬食副作用就話都冇咁易

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞