返工買隻錶有無推介

38 回覆
0 Like 0 Dislike
btw,dw 1千有找但中間賺左你好多錢
我識人幫你入貨價買

唔係買完要出post交代你聽? 定你想要圖?

咁快嬲嬲豬

咁好笑容

咁快嬲嬲豬

咁好笑容

搵到圖未
睇你收入幾多平時見咩人 做普通sales平時最多去吓mk買幾千一隻托咩

斯文工 講左收入就會自爆埋職業

無話要買幾千蚊一隻

講收入自爆職業,你入人工有小數位

咁快嬲嬲豬

咁好笑容

搵到圖未

無諗住出圖
睇你收入幾多平時見咩人 做普通sales平時最多去吓mk買幾千一隻托咩

無話要買幾千蚊一隻

點止自爆職業,直頭會比人起底

無話要買幾千蚊一隻

出個po問 有無咩 一千幾百幾錶 啱返公粗帶姐

關我畢業揾幾錢咩事?
r曬頭 咁你當2萬5到3萬lo 然後你係咪又會話 on 9仔未畢業就以為自己一grad揾到3萬?
off曬topic 答你 有意思咩?

好似太花巧

無話要買幾千蚊一隻

出個po問 有無咩 一千幾百幾錶 啱返公粗帶姐

關我畢業揾幾錢咩事?
r曬頭 咁你當2萬5到3萬lo 然後你係咪又會話 on 9仔未畢業就以為自己一grad揾到3萬?
off曬topic 答你 有意思咩?

傻鳩樓豬塞番入你老母個臭西入面啦
最後買左邊隻勞攞到幾多折呀
強巴唔係有撈咩
巴打有無考慮nomos? 德國斯文錶 見得下人 又唔會太貴
dw狗也不屌

利申: 戴緊nomos metro 好好j
budget得千零蚊既話就精工啦
強巴唔係有撈咩
巴打有無考慮nomos? 德國斯文錶 見得下人 又唔會太貴
dw狗也不屌

利申: 戴緊nomos metro 好好j

好 我睇下NOMOS THX

撈有2隻 都係有D誇張既款色 都係金鋼帶 唔係咁岩帶返工 先想買多隻平實簡單再+平少少既

其實無話幾多預算 粗帶 帶殘拎去掉既 消耗品 平D會好少少
搭單問問 6K筆直會唔會有瑞士錶推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞