倫敦大學聲明 蔡英文確實在1984年取得博士學位

88 回覆
596 Like 8 Dislike
痴撚線,咁近我地地方嘅新聞都冇討論價值?
你上討論區淨係笑人?
討論都唔撚俾
LSE緊係難入
LSE博士認受性好過Oxbridge博士
聽蔡英文講English
就知

屈都屈第二樣,屈佢有sheshe 圖流出仲多人信啦
倫敦大學又唔係野雞大學
台灣有咁勁仲洗做underdog,short撚咗
大陸每間大學都有黨委書記的,要出篇咁既聲明真係唔難,習總一聲令下就得,從來都唔質疑佢個博士學位,只係佢學位果篇論文係咪真係佢寫就唔知啦,話晒人地果時做緊福建省黨委副書記兼省長,照計無咁既時間係寫一篇真係夠畢業既博士論文,phd學位論文快則都兩年時間先寫完啦
再加佢果篇文既題目係研究農村經濟,但就頒法學博士
本身佢啲學歷水分都好大,佢個大學學位都係文革時既工農兵學位黎,以佢老豆當年既勢力,要靠關係俾個學位佢根本唔難,雖然佢老豆當年未平反,但以副總書記既勢力關係,俾個工農兵學位佢個仔卓卓有餘啦
咁研究,個槍手會被失縱,唔好害人
台灣果個咩獨立觀察page仲講緊係人地收錢
已封鎖會員 - 雁度寒潭
遙距巴基斯坦大學博士 註冊地址係校長屋企
我係中國人呀hi
唔討論得?
係習近平面前人人都係小學生抄功課
個篇係無研究空間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞