有冇人覺得朱鑑然好靚仔?

44 回覆
60 Like 31 Dislike
雖然啲戲好撚屎,但齋論樣真係幾靚仔。

可愛狗仔路線又得,對眼含情脈脈,好似問緊你「肚唔肚餓呀 BB」

著起西裝都好 charming,感覺做起嘢上嚟好認真,好想返工嗰陣瘋狂俾佢已讀不回。

仲要好有氣質,少有望落似有錢仔嘅藝人。

Body 唔駛講喇,泳隊出身骨肉匀稱,出汗都感覺有陣香味,令人想將佢件背心收為己有。

想屌
想俾佢屌
好早之前 港台有套叫《那些年那些歌》用王菲嗰集佢做其中一角 就睇中咗佢
洛威嗰陣係幾型
條仔真係好撚正呀!!! 好想廝開佢件衫,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口含落去佢條靚腸仔度係咁吸啜!!! 個口含到最盡把佢條撚所有前列腺液同鳩屎全部奶乾淨!!! 連佢鳩邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢乳頭!!! 再訓底打開個菊花比佢直入!!!望住佢淫性大發不斷抽插時, 再轉身用100%力度一野un落佢條撚度!!! 逼佢狗仔式推我車!!!!再比佢拉住兩隻手大力狂推!!! 望住塊鏡聽住佢問我中唔中意比佢屌!!! 最後插到個屎眼最盡射精!!!!!
好過嗰個jeffrey多多聲
好似自從馬嘉烈與大衛之後冇喺電視見過佢
冇呀翻大陸啦
唔係啦Jeffrey都唔差
港版蒼汰
當年呃咗我好多子孫
邊有背心
無露牌無胸毛都算, 連鳩毛都無條睇下 next
收皮喇Pr
起底就知我唔係 Pr 打手喇 I’m just a faggot who appreciates good looking guys
Cigna個廣告好好J
不過唔知點解一變咗造型就冇晒feel咁
身材贏撚晒
好正
睇錯朱豔強
佢成日坐電車
滄汰好撚淫好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞