[DiuTV][不推文回覆] 全民造星IV 遺珠討論區 (67) 祝各位妹豬同Fans新年快樂!芯想事成!

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔係你信唔信
又要搭豬頭骨
得奬感言
cv即刻多樣嘢寫
Fol 數字上未過,氣勢上同Like數上已經過咗啦
撐day全部1st pick
撐Marf大部分1st pick鏡
邊有得鬥

[size=5]一月之星出爐啦 ! [/size=4]
Nafla以過半數當選 !

Credit. AA蛋B
Nafla戰績:
燈神(MC, Nat, Candy civil war, TG 收皮, Yoyo 軍醫, Marf公關災難, 走左Candy就到)
芯駖點名多謝
大佬喺糖果屋向Nafla表白
認錯”KILLBY689”做酸辣粉

一月之星排名(共61人投票):
1. Nafla 35票
2. 包包綽瑤 15票
3. 兔兔許寶 6票
4. UST南亞仔 2票
5, 6, 7. 葛綽瑤瑤板, 晴天蛙蛙逆插玫瑰, 生菜餃餃+尼古丁二世 1票
8, 9. 家晴丈夫巴士光年, 醬醬榛綦
Day豬通殺
360 target 30歲後

餃姐?
精美獎狀
Winwin official channel?
南亞裔
就算唔鍾意佢唱腔,但佢live唱功都屌打好多人

可惜TVB只會比佢唱懷舊金曲同罐頭劇集歌

首真話的清高唔講以為流行經典50年啲嘢
打錯左藍白領 POST多次
睇個trend
不久既將來
白領 牙日>馬夫>SoMa>牙糖 (預計埋寶礦力應該呢幾個會吸引D)
SoChing (介乎白與藍之間 如果4:4開佢應該都會係藍1
寶礦力廣告預計唔會嬴到CANVY 計樣同青春都CANVY岩feel好多
如果5:3計佢就一定係白5)
藍領 360 GAO WINKA
Winka就真係睇到時個寶礦力廣告拍成點

我愛葛綽瑤
Tvb識捧人就唔會攪到咁
yes,新開

一月之星出爐啦 !
Nafla以過半數當選 !

Credit. AA蛋B
Nafla戰績:
燈神(MC, Nat, Candy civil war, TG 收皮, Yoyo 軍醫, Marf公關災難, 走左Candy就到)
芯駖點名多謝
大佬喺糖果屋向Nafla表白
認錯”KILLBY689”做酸辣粉

一月之星排名(共61人投票):
1. Nafla 35票
2. 包包綽瑤 15票
3. 兔兔許寶 6票
4. UST南亞仔 2票
5, 6, 7. 葛綽瑤瑤板, 晴天蛙蛙逆插玫瑰, 生菜餃餃+尼古丁二世 1票
8, 9. 家晴丈夫巴士光年, 醬醬榛綦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞