免費塔羅占卜(我純粹當練習,準唔準都同我講啊!!)

577 回覆
9 Like 7 Dislike
Hello 樓主
想知自己同依家嘅暗戀對象有冇可能 麻煩哂
樓主新年快樂!
散左3 個月,想睇下最近有無機會出pool ah?
萬分感激
Hi 想請問今年身體個健康會點
想問事業🙏🙏
唔該晒樓主
我都唔太知自己有咩思緒混亂
或者咁講 我成日思緒都無啦啦會好混亂 會好突然地亂諗野之後心情勁差
如果要講特別某樣糾纏咗我好耐嘅事就有三樣嘅:
1. 12月果陣無啦啦碌SNS就好鍾意一個女仔 有排仲為咗佢唔開心咗一個星期 情緒勁Down 但我地互相都唔識對方的 (我知真係好奇怪)
2. 上年開始就無啦啦好擔心父母會有一日離開 但佢地其實依家冇太大健康問題
3. 煩緊打唔打針 唔打針好多地方都去唔到 報學校興趣班都唔得

反而四月份我幾好奇,因為我暫時都未搵到野做,In過幾份工都唔似有太大希望,所以應該無工作環境遇到對象嘅機會?

唔該晒樓主幫我開牌再有Update有機會會再同你講
深呼吸冷靜少少先
你最近未搵到工作,唔等於之後搵唔到㗎嘛
而家距離四月仲有啲時間
慢慢靜心等吓先
所以而家首先嘅,你嘗試搵一啲會令自己情緒放鬆嘅方法

塔羅牌俾我睇到嘅,你嘅恐懼係嚟自無形,好似無中生有咁樣,而且你會好容易過度思考。好大程度上係潛意識入邊係有未處理好嘅事

你嘅焦慮會慢慢過度,搵朋友行下山,曬多啲太陽🌞調節好自己嘅心情,好自然你睇嘅嘢都唔會咁負面👍🏼
你自己有冇心水?
例如:藝術行業、銷售行業、保險行業等等

你揀定幾樣之後我再幫你抽牌
如果未有心水嘅話,我嘗試睇吓牌有冇講你啱啲咩

我應住之前果啲先~
好準啊樓主的確我都覺得自己唔夠成熟 同埋都有因為對方嘅朋友圈大而自卑。
其實對方都俾過signal間接拒絕,依家stuck咗喺斷聯嘅狀態,估計係因為佢覺得煩厭或者尷尬?

Anyway有進展再update
想問下同鍾意嘅人之後嘅發展 有冇可能喺埋一齊
唔該晒
冇拍拖冇另一半係咪代表ex都算係利申分咗就嚟1年,都仲有少少掛住佢求樓主解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞