[J-POP] 緑黄色社会 最新album【Actor】已推出

1001 回覆
78 Like 5 Dislike

長屋晴子 (Vocal / Guitar)
小林壱誓 (Guitar / Chorus)
穴見真吾 (Bass / Chorus)
peppe (Keyboards / Chorus)

最新album【Actor】

Actor
CD

Actor【初回生産限定盤】
CD+BD

Actor【完全生産限定盤】
CD+Tee (XL size)

https://www.youtube.com/watch?v=yX_pKtOyR-c
緑黄色社会 New Album『Actor』全曲Trailer
晴子嚇死人嘅Shout Baby
https://www.youtube.com/watch?v=raZ22iX5J18
緑黄色社会 - Shout Baby / THE FIRST TAKE
新po留名
尼day可
Landscape
睛子好正
呢個version 好聽
留名
fan屎留名
已狗衝
但仲有少少想買埋有Blu-ray個版本

同你一樣買咗Tee box,睇完開箱又想買埋BD版
睇佢地班傻人嘅live係一種享受
真係四個都好搞笑
遲下可能落信和睇睇價錢再考慮

btw今次Tower Record俾嗰張poster有條好鬼顯眼嘅裂痕喺長屋晴子個頭上面,燥燥地
我喺sony store買跟毛巾,poster太難keep得靚 無買好耐
依家鍾意啲A5 file,扣針之類細細件
買tee嘅想買埋bd 我買bd嘅又想買埋tee
poster我用海報筒入起哂 不過就一碌二碌咁
留名
推到上紅白
btw sabotage
下次都睇下其他stores有咩送先再買
poster真係易伏
係正
但有啲太大件
又唔捨得著
買多套
晴子真係好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞