行30000公里個故唔見咗?

266 回覆
91 Like 6 Dislike
樓主 返黎啦
翻嚟啦樓主!
催故
仲追緊好好睇點知無咗
究竟最後同個癲婆有冇見到面
因為後段開始有人話佢傻仔,抵佢俾女玩
條友打晒千字文反駁,話預左俾人話
但斷估都玻璃心碎架啦
條A0毒撚

我睇到第20頁到去左做野
做完野諗任睇返,無左
我睇到啱啱上機去楓葉國
本身對歷史無乜興趣
佢一講歷史就大份飛左
佢成日勁長篇大論
佢打嗰啲長篇大論有啲都唔係好關歷史事
佢上網search 幅圖都可以打一個chapter 出黎jm9
利申:歷史迷
想睇佢反駁左d咩
一見到pin撳入去已經無左
原po樓主又話要警世文又話要留低故事
結果又斷更
枉佢仲自稱自己係揸筆搵食嘅人
原來del 左
屌 咁啫係點啫
樓主上返黎交代下啦屌
條女有咩癲? 有幾癲?
樓主連個acct都冇埋 真係要上返黎都要用第二個acct la?
Btw乜個舊po有去到20頁咁多咩 唔係17、18頁咋咩
懷疑樓主身分而情緒崩潰
懷疑乜嘢
樓主咁既文筆仲要唔俾人話得
簡單講就係佢地有約好遠距離做運動既習慣
做完之後影相去證明大家有做完運動
結果樓豬send左幅相比佢係日頭(定係唔知夜晚)
條女就發現佢唔係加拿大

事源樓豬一直冇解釋到自己雖然係加拿大人,但其實依家唔係住係加拿大
所以條女追問下就發現樓豬住係香港
開始ff樓主係想要條女passport,係呃人,係騙子
所以就情緒崩潰左

不過其實我有少少懷疑真係傾左咁耐,成日互send相
真係唔會發現人唔係香港架咩?
平時出下街都會影下相互send下嘛?
同埋我亦唔明樓豬識左條女一段時間都唔講自己其實係香港有咩原因
可唔可以簡略下之後乜發展?
睇到第十章就冇咗
十一章
有簡介下D小姐既背景
講佢同樓主背後代表既兩地年輕人
對愛國 對生活 對生育 對抗爭 對延續抗爭既睇法

十二章
講D小姐黎月經時同佢共同面對既情緒管理

十三章
講樓主幫D小姐手完成左一篇研究當地社企既碩士論文

十四章
D小姐係大學叩門失敗+懷疑樓主身分而情緒崩潰
樓主為左證明自己做左好多野

十五章
樓主買單程票飛過去
準備解決同D小姐既野之後
就重新開始自己既生活
唔會再番香港

大致上係咁
懷疑樓主身分而情緒崩潰
懷疑乜嘢
簡單講就係佢地有約好遠距離做運動既習慣
做完之後影相去證明大家有做完運動
結果樓豬send左幅相比佢係日頭(定係唔知夜晚)
條女就發現佢唔係加拿大

事源樓豬一直冇解釋到自己雖然係加拿大人,但其實依家唔係住係加拿大
所以條女追問下就發現樓豬住係香港
開始ff樓主係想要條女passport,係呃人,係騙子
所以就情緒崩潰左

不過其實我有少少懷疑真係傾左咁耐,成日互send相
真係唔會發現人唔係加拿大架咩?
平時出下街都會影下相互send下嘛?
同埋我亦唔明樓豬識左條女一段時間都唔講自己其實係香港有咩原因
欣賞佢一把年紀仲有咁嘅深情
但呢種文字功底揸筆娛壹小編來?
感謝
希望樓主解話
屌屌屌屌屌
臨瞓想睇點知冇咗
淨係睇到佢話D寫咗篇道歉文俾佢先冇告發佢嗰度
好想知最後點
我覺得係真嘅原因係因為啲對答好google translate
記得樓主解釋過覺得佢自己遲早會去加拿大所以費事講

但樓主成日都同條女提香港既野 反而少提加拿大
條女又唔覺得奇怪又唔問架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞