[ COYS - 咕嚕咕嚕魔法陣//強烈慶賀杜生留隊] 熱刺球迷吹水區 341

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
今晚前度對決
你已經唔係本集團嘅人
熱刺領隊干地發炮指管理層過去多年的買人政策都時有錯誤,不時高價買人卻不適合球隊,完全是浪費資源金錢

干地說,雖然放走了四位中場,但對球隊實力完全沒有影響,反過來說用上不適合的球員會拖低全隊實力。
開始了 而家先係干地真正第一埸
之前有4個人拖累唔計

干地說:這兩位新兵可以幫助球隊。賓坦古亞可以彌補中場位置,古路施夫斯可以踢十號位或者翼衛,現時我們的陣容變得完全,可以開始了
大家咁話
熱刺連續兩年奪得年度金球

J下先

https://youtu.be/xaHP2cJPl_U
然後第一場就燈死咗
邊個黎邊個走,有無 summary
查比亞揭離熱刺主因:李維激嬲咗我

【Now Sports】今月轉會紐卡素的英格蘭右閘查比亞,揭開他3年前離開熱刺的主要原因,是因為不滿主席李維強行要將他踢出球會。3年前被熱刺出售至馬德里體育會的查比亞(Kieran Trippier),表示在他正式離開前幾個月,李維因他的表現未達至最佳水平,已馬上向其他球會進行「兜售」。

「作為一名足球員,你努力希望做到最好,雖然狀態未如人意,但普捷天奴仍然將我列入他的名單中,」他續謂:「最讓我惱火的,是離球季結束前2個月,李維已把我推薦給其他球會。那時,我就知道我在熱刺的時間已經到了,球會已不需要我,而我也需要離開英格蘭一段時間,來清理我的思緒。」

同時,查比亞還批評了球隊在踢走他半年前,將前比利時國腳迪比利出售至中超的廣州城(前身為廣州富力):「那年1月,球會將迪比利賣走,我想我可以代表那時更衣室的球員發言,大家都覺得是令人費解的決定。我知道他會在夏天時自由身轉會,但考慮到那一季所面臨的挑戰,正確來說是應讓他留下,他是能否贏得錦標的因素。」
Levy 買人就講價講到牙血都出
賣人就蝕價

明顯有問題
Dele 肥黑鳩
佢講得無錯 係事實黎 不過太白

肥當 盧施素應該好能憎佢
盧一半一半
肥當應該好憎佢 講到咁白 對佢冇耐性
摩佬對佢幾好
干地擺明留一陣
點對你有耐性,佢9成做一兩季走
你性格小生咁撚煩唔好浪費大家時間喇
結果同阿傾好合拍
都係果句
俾差唔多頂薪你
你同我行住踢
好唔好意思呀
肥當算係咁 份糧佢出埋淨低個份 即係熱刺呢半年唔洗幫佢出人工
迫不及待好想玩玩了
鍾意佢夠直接而對上幾季嘅轉會窗亦的確人完全失敗 啱啱夏季嗰個亦都未算成功 皇家要練romero傷多過踢 rapper可有可無
唔係唔買
係根本買唔到
最一線外緩邊夠人爭 英撚唔肯食炒價
有歐聯都係好少少到你同返有歐聯球隊爭你都俾唔到人地個人工

賣到盤又唔同呀
今晚干地第一戰 有無人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞