【ViuTV 《IT狗》】白卡信呈獻:「員工能力綜合評分系統」上線了!

173 回覆
399 Like 9 Dislike

我手動刷架
支持信B,唔好放棄
呀信都好似重畀人刷緊,好整齊咁十下十下咁上,尾數固定
加油啊波輝!!!
多謝你呀
記得叫多d fd follow我ig
ig: ballfaiyau
開開請左水軍推爆左佢茶記個侍應
我哋嘅系統每當遇到大量投票,為咗優化顯示速度,係每10個為一個單位更新(可以參考github 源碼),現時我哋睇唔到有人惡意刷分
大家依家可以幫呢3個員工評分啦!

啱啱先睇,睇咗一集,好似未入肉,想問係咪一開始嗰幾集要捱下,之後先好睇?
第二集開始正!多謝你支持IT狗!
我地新增咗多幾個stick pack,大家可以去我的文檔睇下!

熱烈恭賀頭5位員工均獲得超過1,000,000❤️❤️!
原來Lokman=Tony 星之子咁好戲!
https://lih.kg/2868911

Lokman 真係好好戲
你係咪七救星有份色誘郭醫生?
係呀,都係我黎
唔怪得個名咁熟
加油!!!
多謝你
希望之後愈黎愈多野拍
都希望viu揾多d我
我地又加多咗員工同劇照啦!快啲去俾❤️啦~

投咗never
今日呢集真係好正,阿信幾時出rap solo
仲有兩日就大結局啦!!!! 好唔捨得

綜合員工能力評分系統方面
暫時各位都好踴躍投票!頭五位已經全部突破一百萬個❤️!!
西毒更破二百萬大關,唔好俾佢停!!

另外,我地亦新增咗更多員工,包括真IT狗,萬均等同埋sticker pack!
今日阿信同tony RAP 完,大家記得去㩒爆佢地個❤️!

記得follow埋HR阿姐個IG~
https://www.instagram.com/itdoghr/
好癲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞