波台9up區XVI

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
heiba ching 不知不覺入左誤區
當佢真係咩都無變,咁十年前佢放棄你架喎
你諗真d

你聽下張信哲首過火就明白

咪諗貢多啦 block佢whatsapp 有咩就email聯絡
比你老婆發現就死硬

你諗真d

當年佢同我分手
我無怪過佢,我個陣明知自己係襯佢唔起架
所以分手之後我先決心去努力改變自己
希望有朝一日可以比佢見到我既改變
同返我一齊

之前佢同我傾開,講返點解個陣會同我分手
佢話價值觀,睇野既角度唔夾
其實又係既,當時讀中五,有錢走去放哂係打機、遊戲度 雖然而家我都仲係咁
而佢呢,已經係用緊polo銀包
十年前用得polo銀包其實已經講緊唔少野

到左而家黎緊26歲
我有時都諗,其實而家既我
無論價值觀、能力、各樣已經遠遠甩返佢9條街
而家既我有車、有樓、有公司
佢仲係一個月入15000既小職員
初戀真係好難忘記
到而家十年了

雖然應該唔會再有可能一齊
但所有經歷都入哂腦了

你有無試過愛一個人十年
我都以為可以輕易忘記
原來忘記唔到

佢同我結婚前拍拖個啲相比
係得佢一個我真係10年都好記得個陣做過咩去過邊

你係咪真係愛足佢十年呀?你都係久唔久諗起佢姐

曾經試過忘記佢同另一個拍拖
但發覺只係佢的代替品

係咪愛足佢十年?
我話你知呢10年每一個曾經同佢去既地方、餐廳、我一見到就會諗起佢
只係因為我知道個陣既佢根本同我無可能所以迫自己唔諗佢,希望忘記佢

到而家我開始擁有一個家庭,走到一條大直路無得U-turn
佢先到搵返我,其實我都有點恨佢
不過唔係惡意個隻恨
係恨佢點解唔早幾年搵返我
如果佢早幾年搵返我
我放棄所有野同返佢一齊都做得出

睇到呢度個心好酸 點解永遠都係錯的時間對的人

你諗真d

當年佢同我分手
同返我一齊

其實又係既,當時讀中五,有錢走去放哂係打機、遊戲度 雖然而家我都仲係咁

到左而家黎緊26歲

佢貪你有錢咋..
btw屌過未
heiba橙
heiba橙

中毒好深

有邊個唔會咁...求神拜佛自己最愛果個唔好搵返自己啦大家
差唔多又要開新post
你諗真d

當年佢同我分手
同返我一齊

到左而家黎緊26歲

佢貪你有錢咋..
btw屌過未

希望唔係啦
我都仲信佢唔係咁既人

因為佢對上2個都唔係有錢人

同埋佢愛人都同我一樣放好多心機去經營
你諗真d

當年佢同我分手
同返我一齊

到左而家黎緊26歲

佢貪你有錢咋..
btw屌過未

希望唔係啦
我都仲信佢唔係咁既人

比人飛可以好大改變架
你睇你比佢飛完變成點?變左成功人士
佢可能比人飛完都變晒,想搵有錢人

當有契機出現,你就理智斷線啦 除非唔搵佢 唔比佢搵 唔見佢

佢ex講過唔搵佢 但又要俾佢知自己好sad

咁佢ex似乎想搞破壞(但又扮到唔係)

明顯係...

如果heiba一個定力唔夠
如果佢一定要成日報到嘅話 就應該無機會同初戀出街嘅

我話過佢ex做戲咋咪撚信佢
Heiba話識佢好耐佢唔係d咁既人
女人話變就變架啦

女人好叻做戲㗎 真係要頂住唔好比佢勾引到

堅係,女人好鍾意扮慘扮弱者搏同情
你諗真d

你聽下張信哲首過火就明白

咪諗貢多啦 block佢whatsapp 有咩就email聯絡
比你老婆發現就死硬

我老婆一早知佢存在
佢搵我我都第一時間申報左先
但老婆鬧佢,話佢有心計既時候都會覺得心痛

因為我識既cmm唔係咁既人

我係好care佢
但係我同時都明白我唔可以對唔住我老婆

呢個係我矛盾既地方

當有契機出現,你就理智斷線啦 除非唔搵佢 唔比佢搵 唔見佢

佢ex講過唔搵佢 但又要俾佢知自己好sad

唔係
佢同我講完之後先話唔搵我
佢應該係唔想影響到我先話唔搵我
但我知佢應該係想自己一個唔開心唔想因為佢搞到3方面一齊唔開心

仆街你中毒太深 你幫佢諗埋佢諗緊乜

屌奶星

差唔多又要開新post

麻煩topic加句唔好意思落去
你老母比狗屌,學緊倉額
快快手推爆佢 驚佢睇到

短鳩做乜成日改名
你諗真d

當年佢同我分手
同返我一齊

到左而家黎緊26歲

佢貪你有錢咋..
btw屌過未

希望唔係啦
我都仲信佢唔係咁既人

比人飛可以好大改變架
你睇你比佢飛完變成點?變左成功人士
佢可能比人飛完都變晒,想搵有錢人

至少之前比我見到既佢
同十年前既佢都無咩分別

佢ex拍左4年幾拖
每年講一次分手,講到今次再無搵過佢
但4年都仲好比心機去維繫

所以佢先問我係咪因為當年做錯決心傷得我太深
而家要受返相同既報應黎還比我
快快手推爆佢 驚佢睇到

短鳩做乜成日改名

屌 之前個名俾佢知道左
佢睇哂呀

柒一撚弓到
快快手推爆佢 驚佢睇到

短鳩做乜成日改名

屌 之前個名俾佢知道左
佢睇哂呀

Who
快快手推爆佢 驚佢睇到

短鳩做乜成日改名

屌 之前個名俾佢知道左
佢睇哂呀

點解你叫短鳩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞