12人被控黃大仙參與暴動 11人罪名成立

317 回覆
33 Like 284 Dislike
香港狗官確認喺戰地執行救援工作嘅人
只要立場唔同
都係有罪

所以應該滅絕人性、見死不救
就係狗官心目中嘅良好行為
好嬲好嬲
手足
你條畜牲老豆老母死左未姐
我都估你條賤種無錢結婚

老人家就有報應果頭近
你save hk 班小同志排住隊駁喉
關心下你班手joke好過啦
2022仲講報應
你班joke入冊就現眼報啦
痴撚線狗棺
官:被告明顯令「暴徒」知道有急救,增暴動激烈性

李官表明被告行為會增加暴動的激烈性及持續性,加上被告亦不會向警員等的公職人員提供服務,因此他並非如「戰爭中服務平民百性的聯合國,而是參戰軍隊的救援兵」。https://www.inmediahk.net/node/%E7%A4%BE%E9%81%8B/101%E9%BB%83%E5%A4%A7%E4%BB%99-11%E4%BA%BA%E6%9A%B4%E5%8B%95%E7%BD%AA%E6%88%90-%E5%83%851%E4%BA%BA%E7%BD%AA%E8%84%AB-%E5%AE%98%EF%BC%9A%E6%A1%88%E7%99%BC%E5%A6%82%E5%B0%8F%E6%88%B0%E5%A0%B4%E3%80%81%E6%80%A5%E6%95%91%E5%93%A1%E5%A6%82%E8%BB%8D%E9%9A%8A%E6%95%91%E6%8F%B4%E5%85%B5
李俊文條撚樣實唔輕
而家既norm好似係四年
行為良好扣埋假兩年左右出番黎
如果中間無保釋過,扣埋還押既分分鐘一年鬆d 坐完
IS頂多都係綁架醫院做假旗
中國人直接殺醫護
恐怖分子>>>>>>>中國
呢個狗官小心有報應
依條撚樣拎5年都唔奇, 重手個堆黎
屌你老母啊賤種五毛狗
成王敗寇,不勝唏噓
講真句,當初五大訴求其中一個係撤銷所有反送中示威者控罪就係明知如果一起訴,係現存法律框架下(甚至係英美既法律框架下)都好大機會被定罪
佢嗰單其實係單純嘅交通事故
但就用國安法告
其實唔緊要 因為歷史會判佢地無罪
果日班狗同DOJ 有新玩具玩(国安法),而佢又咁高調車埋去,又點會唔拎佢黎祭旗
根本就係將堆生豬肉砌好晒, 再包裝好用黎呃市民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞