[All Star勇] NBA 金州勇士球迷討論區 (47) Golden State Warriors

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
條友就算係咁轟三分波都無用 夾唔到勇士個體系
見頂就唔同 雖然無控球+hea撚到pk 但係做到單打/終結/穩定三分 防守夾到其它人 仲要幫手防對面皇牌球員
唔好同屋企講錢 收平d啦見頂 最多遲d頂薪

個Anthony Edwards真係有少少中二病
乜成績都冇都咁搶口
[Letourneau] “I want to stay in Golden State after this season, for multiple years until it comes to the decision where I’ve got to retire here,” GP2 said. “I know I’ve said like 10 times now that this is a good fit, but I honestly think this is home.

GPII都想留
值得一份中產約
Iggy今年後應該會退
GPII就算佢唔想留勇都要出力留 低調好用
iggy都係拎老底
夾埋都俾唔到份中產啦
[Thompson] Steph Curry diagnosed and solved his own shooting slump: Curry had an Aha! moment in practice. He had developed a habit of launching off his toes and not the balls of his feet. On his toes, he generates less power than when he gets a good push off the balls of his feet.

希望大佬真係搵得返感覺..
見到有廣告 好似curry9有得買?
係咪唔洗見到airball 30 號了
無啦啦用腳指發力

樓上嘅中文翻譯睇下聽日表現就知堅定流
之前睇coach fui話手既力用愈少愈準

射波力量由腳同core比力

手感係咪以為今年大隻左可以用手力
其實佢每一年都增緊磅

仲keep到手感真係好癲

打過波就知係幾咁難
只要佢替補出黎有表現就夠
今日有預感手感佬會俾毒撚榮屌打
就開波
淫klay
好似好耐無睇過佢兩個對打
話說勇主場唔係都要打咗針先可以打??榮叔打咗針?
點解艾榮無打針都可以打
Harden 冇打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞