【十二猴子?】美國女子接觸CDC逃脫猴子後出現感冒紅眼咳嗽病徵

137 回覆
164 Like 3 Dislike
9成安樂啦
為何要安樂死,這個重要的問題,官方並沒有給出詳細解釋。
即係天花重臨?
28 DAY的zombie咁快
點打 發狂上黎=瘋狂咬加揮拳+跑得勁快
畢比特當年真係好入戲
https://www.independent.co.uk/news/science/bill-gates-smallpox-terror-attack-b1958789.html
Bill Gates warns of smallpox terror attacks as he seeks research funds
Bill Gates警告天花恐怖襲擊,尋求研究資金

上年年底有人發現美國唔知點解開始大手入天花疫苗
今次馬騾走失之後啲美國人都開始覺得有問題,網上好多人討論緊
just a flu
又放毒?武漢都玩爛左一次,仲想重演
https://www.vox.com/future-perfect/2019/9/18/20870537/smallpox-ebola-russian-lab-explosion-pathogens-escape
A Russian lab containing smallpox and Ebola exploded
全球唯二存放「天花、伊波拉」等病毒的俄羅斯實驗室爆炸

時間大概係2019年9月,美國入手天花疫苗報道後兩星期
咪係,唔記得邊一套講啲喪屍平時係會做返生前成日做嘅行為

香港人生前成日做嘅行為 = 返工
人哋研究緊第二隻病
關中國肺炎咩事
猩流感
上連登開po
冇撚用就炸咗佢 俄式處理手法
D電影情節唔駛咁現實既
電影開場戲
香港守邊到好 識小小電器有無得收留
sor囉以為台灣用語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞