[網球] 澳洲網球公開賽 2022 (4)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
完全無大戰對決味道
不如直接頒定獎俾Barty
睇2019 china open
其實大坂fit 既時候同barty 有得鬥
個場好精彩

但佢比大坂穩定太多
咩賽都嬴 咩surface都嬴.... 唔似大坂只有硬地...
只係大媽樣
62分鐘
大坂嬴個幾次GS 都冇今次barty 咁有統治性...
太太太屆機了
完全唔會有搖動
agree lol
Iga 都可能有得打 (provided that 唔自爆)
如果係D Collins 應該更加渺茫...
你已經遲咗
響大阪輸波嗰刻我已經頒咗獎俾Barty
Iga Adelaide已經輸過,唔覺得有得打
barty無咁多sponsor & function要去
可能係blessing in disguise
osaka本身心理問題 又多distraction
Iga唔該掃走燥狂美國婆
COME ON~~~
COME ON~~~
COME ON~~~
Iga一緊張就自爆,然而佢成日好緊張
大坂生涯4GS 2個1000
但係嗰兩個1000賽都比佢D GS 更艱難

19 china open 佢除咗打barty仲要打dramaqueen
嗰場仲精彩
睇左Iga對Kanepi果場
唔覺得有得打
拎到1 set當佢贏
當然我覺得k娃同vika其實勁過基芭⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞