彩虹社 vtuber 討論區(16)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
好似話啲人狂洗🥵同有人講不當言論比mod bam咗
之後就有人出sc問點解🥵都要bam咁
又係chat唔識尊重v

頭先睇vox啲chat又係咁,頂唔順唔睇
luca同Vox本身好多fan service搞到有D痴線婆(佬)得寸進尺
我都睇少咗Daddy啲chat…
希望LUCA食雪糕開心返啲 覺得Mizuchi根本就唔洗道歉
想知佢成日講ice cream cake究竟係點樣
乜2個字有分別
https://youtu.be/ljI55nTyKiA
陰功 自此對Ice Cream Cake有份執著
我想知係一樣點嘅食物
佢好似心目中有一種ice cream cake咁,佢有次問ice cream cake入面D一粒粒嘅係咩黎,我心諗唔係度度做法都唔同㗎咩
定係澳洲有classic 款我唔識
為右下果組感到無比擔憂
左上都係
金髮組
好正
團欺組
我上網搵澳洲嘅Ice cream cake其實差唔多
應該只係佢鍾意Nougut flavor嘅比較特別?

佢琴日twitter講雪糕同ice cream cake嘅餡食落一樣笑死我
原來小千呢排都係會限用細帳玩 已經自己打到鑽2
佢話佢一路以前為薯餅係魚黎,話睇落到食落都似魚,應該冇味覺

佢成日笑撚死我

腐皮烏冬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞