Non jupas Nursing 2022 討論區

396 回覆
6 Like 6 Dislike
想問hku幾時registration
同埋係咪registration完左就會出n手
宜家已經開始分批reg
mu nursing 幾時先出
想問下如果我讀hku space found dip, 升返上hku space nursing high dip 有無機, 因我見佢requirement 話要有讀生物,但我無
RN? Jupas 後仲有位先算啦
直接問space
今晚12 點前要俾$
Or equivalent 都可以
Found dip 好似可以選擇sci pathway 咁樣都可以算係equivalent (頭盔定先
到時真係唔收咪去HKCC HS囉 HS唔一定要有Sci
你cgpa幾多?佢幾時俾Offer你?
想問CUHK nursing senior year entry 做咗briefing 未?
Thank you
想問hku個application status仲係under consideration係咪正常?同埋其實係咪仲有啲offer未派晒
我一樣但我係jupas收
我諗未派身邊好多朋友都放咗hku senior出嚟 但一直都未見佢派第二輪
我都等緊但今日已經reg day 唔知仲派唔派
直接打電話去問仲有無位剩啦
我唔係今年dse
其他科都唔高分 最高都係得4
有冇今年九月升中大nursing year 3嘅同學吖?有冇人有興趣一齊做NURS3142 Nursing in the Community?

四大五寶offer god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞