覺唔覺得睇雪姨嘅人價值觀都好有問題

425 回覆
7070 Like 244 Dislike
Patreon 都百幾個啦
sure 佢咁既質地係做X出身??
剩係想問一句 屌你老母咁撚有錢去cool牙啦 成隻死人曬駱駝咁 好撚想嘔
咁都唔算有錢?有幾多人可以有咁多現金full pay買幾層樓?
一早俾人踢爆佢兩層樓都係用中銀按揭
冇然後了
老老豆豆
錢 洗錢
真係好多香港人既核心價值
你見 咁多fb ig shop 就知
坐下地鐵 巴士都知 d 女手機成日都係睇買咩好
買下手袋 衫 生活百貨 買 食物咁
香港咩都變左shopping
Shopping 真係興趣黎
咁又真係唔係間間公司都有雙糧花紅
我就唔撚信有老闆會咁撚偉大啦
屌你啦 又用一少部份分化撚五毛代表連登

對條整容怪明踩實讚 佢人設好過你就真

起碼佢唔會用性侵受害人做搖錢樹先

你條垃圾八達通閪搞女拳啫
唔代表計連登支持女拳

咩睇唔起公屋? 連登直頭視公屋富戶為人生目標
“雲英未嫁是略帶貶義的,除了有女子未嫁的一層意思之外,深層的則暗指此女子為年老妓女”

上網search到
正當人家係用待字閨中
係 唔容許有唔同想法
通常呢啲人其實好自卑先要不停提自己好有錢點有錢 希望人地睇得起佢
真正嘅有錢人又點會好似佢咁….
其實又一證明連燈愈反愈紅
同連登持相反意見就必贏
推啦 依條友慢性荼毒緊好多女仔

真係有錢嗰啲洗乜拍片獻世分享喜悅
日日高調乜袋乜樓幾錢
曾經㩒入去兩秒定唔順佢把聲同棚牙,我走咗
好港女,好明顯係見高拜見低踩嗰種人,金錢掛帥
依個社會 個價值就係咁同大陸睇齊咗 土豪思維
咁講真 如果好似呢篇野講既 入行前問好曬
個個都接受做到盡為公司 而公司比到一個滿意既回報
咁同做audit一樣姐 時間換金錢

如果真係辛苦/回報差D員工走曬啦
總有人家景差/接受到 時間換錢
我反而想知點解佢咁有錢仲賺銀仔
Michael Jackson 咁叫佢搞gay?
咁有錢賺埋d銀仔
4/50 歲人真係有錢玩緊緊馬仔船仔啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞