[DiuTV][不推文回覆] 全民造星IV 遺珠討論區 (40) Lollytalk年宵1月26-31號@D2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
360邊駛怕
連登FB公海都大把人撐佢
可以,但係會唔夾其他人,雖然依家都唔夾,好老
就係呢度呃鳩我繼續睇,你一早講有36嘅話我一定唔追,on9
沒撚錯
同埋剩係選頭10就未鬼話20強或外選人入團
我本身都好欣賞佢
不過真係接受唔到女團有個係36

再加上原來佢反口最後入女團
所以無咁欣賞喇
希望佢唔好搞到好似細貓咁就好
25歲樓下, 20強外選人, 然後出咗團騎呢collar, 唔係唔好嘅,但奇撚怪怪咁囉
然後Yoyo sica Alice咁有potential 就擺去做藝人, on9
全部都係 錯配
越講越嬲
無錯
大佬
CK就適合solo, 360大隊員16年就適合入團?
真係龍門任佢擺
First time ?
擺明撚班妹豬以為行青春偶像路線,點知係攪granny crush, 逼於群眾壓力廣告需要就加 canvy, 實際上就想要winwin ck 做免費勞力用黎作曲排舞,完美體現何謂拉雜成軍
懷疑winwin入團既話, mv&live, 可能一個大頭都唔比winwin, 又可能0.1s閃現, 如果大頭超過0.5s都會出事
西wing話ck 強烈個人風格其實係暗示佢樣唔得,口不對心大家都明
個前傳mv拍到咁撚日系,咁撚青春,屌你老母
詐騙案
一早戴左頭盔咩新世代女團,方便搬龍門
但有件係舊世代
我又諗起佢答王菲憶蓮sammi ,跟住全場靜晒
咪係...其實見到mirror都知collar都係行mirror果條路...
名為女團, 最終目標都係逐個solo...
乜撚野適合solo所以唔入團根本on9...
任何時代, Jer都擺明係solo人選, 超唱得但唔跳得, 咪又係團住咁solo
但jer 唔入mirror 會點?呢個係現實
Yoyo Alice sica Nat Waiq都好有Potential,反而出到隊奇奇怪怪嘅collar,就好似8件唔同嘅組件,砌咗部好柒嘅主機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞