千祈唔好去荃灣泓康牙醫!

30 回覆
21 Like 2 Dislike
姑娘態度好似食咗屎咁。(收錢之前好地地嫁)
醫生冇醫德,為咗賺錢乜都話做到。
完全冇理個客嘅牙齒狀況!
想整衰啲牙就去啦!去泓康悔終生。
身邊已經有唔小人中伏。補牙,cool牙,杜牙根都有。
當然啦,以上失敗例子都係來自診所唔同嘅醫生。
順便講埋 荃灣牙醫趙司政

急急腳咁樣 我連樣都未望清佢
就走左

牙既問題唔係牙醫答
係搵 出面 聽電話收錢既姑娘答
仲要閪樣 我識就唔洗睇牙科啦

節奏超快 你唔洗諗住問 問題

網上推薦佢個d 100%打手 含家產
泓康都係咁 啲姑娘乜柒都唔識係度扮晒野。
我心諗 我隻牙定你隻牙。牙醫都未講佢哋就衝出嚟。
總之 真係千祈唔好去呢間黑心嘢。
一有嘢發生,首先班on9姑娘就同你包拗頸。
拗完係佢哋問題,都唔承認係佢哋問題嫁。
之後就話叫你上去比醫生睇下。睇一次我隻牙就短一次。
再有問題就叫你唔好投訴,話退錢。
心諗退黎嘅作用係邊。時間同金錢都晒左未計之後follow up.
啲打手他朝君體也相同啦吊!
佢整衰左你既牙?
係 補牙補衰左。
身邊仲有其他例子。
想受氣就去啦。
邊個醫生,我cool 王x名都奶奶地野
邊個醫生?驚驚地奶野
王醫生我都有聽過下。
不過我個個係葉醫生 網上面勁多人吹捧呢間嘢。
點知個經歷咁難忘😂
佢哋遇到問題只係識大你同埋用錢叫你唔好投訴佢。
希望唔好再有受害者。
荃灣明愛補大牙都可以3個月就脫落,仲要只係平私家50-100蚊
cool invisalign go , 開開話做到做到,cool 到依家第二set 又話隻牙跟唔到又剩,大佬你先係醫生,我d 牙咩問題你一早知,你評估做到,個客先會去做架,唔係依家賴個客d 牙,又事後先話做full 好d , 喂大佬,咩人去做都一定做full 好架啦,但你開頭唔好話做到啦

利申: 準備因情況報警,海關,加消委會,懷疑犯商品說明條例
點樣用錢叫你唔好投訴
重點係門口個幾隻大笨象仲係度扮專業。唔知真係以為佢先係牙醫🙏
個個西口西面
我fd同佢噪到好大。
開頭個幾隻大笨象仲係拗。
去到後尾知理虧掛。
就話退反咁耐以黎嘅治療費用。
但條件係唔好去投訴佢…
咁你fd 點,接受左?
要錢把撚咩
佢好似話想照投訴
因為咁嘅情況下真係會害死其他人🙏
而且follow up嘅費用都幾金下!
係呢度同咁多位想整牙嘅人講
寧願搵間貴小小,都千祈唔好去呢間嘢。
我fd而家搞到手尾好長…
門口戴藍黑圈Rolex個姑娘
依家隻牙咩事?
又要扮晒嘢 又係咁叫人約時間。
我真係唔明點解有咁多打手話佢哋態度好😑
Cool 牙,而家嘅效果同預期好大出入
係咁磨佢隻牙…
Cool 牙,而家嘅效果同預期好大出入
係咁磨佢隻牙…
睇牙去旺角華運勝牙醫,好有醫德,又細心
痴撚線,有limit 磨幾多wo
喺荃灣睇過劉大志,幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞