歐洲議會以大比數通過有關香港人權決議

129 回覆
400 Like 8 Dislike
有人做嘢五毛就係咁講冇用,一係就搞抺黑話佢背棄手足遠走高飛,之後就不斷踩低香港人,又話咩「我真係好憎香港呀」呢類腔調,典型五毛一貫技倆
讀得書少、想問: 呢啲咁嘅呼籲、實在制裁幾個人,仲有咩實際野?
估唔到我竟然會有俾連仔點名嘅一日好笑太好笑啦我已經不斷提醒大家武肺針嘅危害,亦仁至義盡,但仍然有無數人爭住打,更有唔少人屌柒我恥笑我,到呢一刻連仔都話我講嘅嘢有問題 全世界都癲咗,個個都迷信支研發咗一年都唔夠嘅毒針,同以前d人死都唔信地圓說一樣曾幾何時,全世界絕大部分嘅人都覺得地球係平嘅,當中就包括咗最有權有勢嘅人,皇帝、教士、神父、梵蒂岡嘅教宗,全部都覺得地球係平嘅,邊個講地球係圓嘅,或者試圖證明地球係圓嘅人,全部都俾教廷捉去死刑,我只可以講,時間會證明一切
Push
3。2。1 開始打丁
atna
簡單一句 有好過無

咁夠未?

如果連呢啲都冇,就靜晒唔洗旨意有下一步。
point 23
同德國Benz 講
全世界都係同一個根人就是賤
以為開救生艇/制裁,又係口交
又係呼籲,啲兩年聽得最多既係呼籲
留名等睇灰機無用撚
歐洲唔即刻出兵 唔送車送樓俾港人就係奶共
最好就好似啲小國俾人搞咁全世界連提都唔好提
全世界快啲忘記晒所有野繼續生活
無提黎智英?
強國先唔驚

14億人可以自給自足,可以整中國版bmw, bosch,biontech, LV, Gucci....
算好詳盡
都唔知啲人潑冷水做乜撚
push support
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞