俄仔Ansheles發生咩事?

185 回覆
42 Like 648 Dislike
我覺得鬼仔/仲要講星嘅話 佢算普通
係靚仔嘅但唔係明星嗰隻靚 即係如果佢係我朋友同事 我會覺佢靚 但星就普普通通咁 係外國人特別啲 有加乘

當然香港本身都大把低於水平樣嘅土炮偶像派
但都係讀ive 仲要讀到退學
之前喺一個post到有絲打講過佢同Asha會去食茶記專登講英文刁難啲waiter之後笑佢地唔識英文
大把香港人去英國加拿大咪又係讀Language school
你當係果啲喇
你估當年香港啲大學好似而家咁易入咩
玩到冇野玩姐
都型過你啦
本身見到有外國人願意學廣東話 欣賞香港 係一件開心事
佢一開始都好肯了解香港文化
但近呢2年唔知佢發生咩事 感覺到佢只係當香港搵錢地方 純粹鐘意香港有多姿多彩嘅生活
自此之後對佢無哂好感
咁佢又真係靚仔既..
193勁柒
哦 原因好簡單 以前係同女仔一齊拍拖 後黎畀條女飛左受情傷好hurt咪中途轉機 做0仔日日畀人屌屎眼 日日含肉棒 日日食朱古力脆皮咪變到咁樣囉
伏拉夫
感受到依家個look係佢本身鍾意既look
佢本身有UAL offer
ive退學係因為上堂用廣東話佢聽唔明

唔出奇 俄仔一落黎就鳩化
大陸個件仲離譜
比你揀 你要Ansheles定大陸個件伏拉夫
viu不嬲無簽佢
佢D 片成日扮ON9 無知好撚尷
lm
cctoy: 收皮啦五毛,鬼佬識分我地係香港人,會好尊重同支持我地,block你老母
想睇 有冇link牙巴打
俄羅斯窮到仆街
講緊最大城市嘅人均收入只係香港全職人工嘅一半
佢樣又未到最top 身上料又冇 入唔到西歐市場
東亞媚外 咪惟有入東亞地區用鬼佬光環
一開始都會扮下
假野扮唔得過世 出左少少名咪露本性囉
利申 睇佢唔順眼好耐
Viu 果排幾好 依家佢ig啲片
乜鳩羅宋湯 同支那啲財富密碼如出一徹
係啲傻鳩先比佢呃架姐
以前未有mirror嘛
要笑嘅 俄佬英文仲撚廢啦
幾時返去拍片講英文笑俄佬英文垃圾
呢啲冇人品嘅垃圾最叻踩底人提高自己
叻少少就睇人唔起
咁撚把炮香港一早做左佢踏腳石入左荷里活啦 好行唔撚送
幾年前旅行撞過佢
真心勁nice
佢拍呢個節目嗰陣係當地撞到佢地
佢勁nice主動過黎打招呼添
做咩變咗左膠死gay佬嘅佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞