攬炒巴指自己看破抹黑 不會眾籌 只用訂閱捐助過得心安 又指自己是不哭的人 但二零年三重身份使他流下男兒淚

41 回覆
16 Like 5 Dislike
攬鈔巴成熟咗

眾籌一次過,數目大其他KOL又會眼紅,群眾又會問你啲錢點駛,剩係登報寫信做咩吹到自己咁大

訂閱捐助就唔同,細水長流既資金,個個月密密收錢唔駛比人知收咗幾多,明明收咗好多都可以繼續呻窮賣慘賣小強
又喺度自吹自擂乜嘢攬炒第一人,日9日喺度數自己d所謂成就,行文仲夠膽死話佢好低調。佢快啲仆街死啦。篇文仲認咗佢由當年6月-12月都根本唔係香港,當年仲係咁貼張JLaw gif叫人burn with us,咁撚賤格都有。理大圍完城12月先翻嚟預約被捕,收割光環,佢快d冚家剷啦。
係真?
你夠無恥就有人護航同坐定定收錢食光環
明明因為佢分錢唔勻,所以係兒登單單打打引佢班fans去搞鳩重光,而家篇訪問就淨係得一句講過重光團隊四隻字,對件事避而不談同話比人抹黑
炒巴話人抹黑
想知道來龍去脈
cls 頭個d全部都係blocked
1月20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞