屌你老母冇授權攞人啲畫賣?

141 回覆
615 Like 18 Dislike
真係黃色水魚圈?仲話幫手足?條友可唔可信自己諗
又唔係你啲錢
屌你老母有人拎左你既野去賣你會唔會咁講呀?
尊重都唔撚識仲話幫手足
又唔係有人拎你野去賣
2019你自問做過乜
你咪撚扯開話題啦,你呢種人咪係自私囉,事不關己就覺得無問題,我宜家問緊你呀,有人拎左你既野去賣賺撚到笑,你會唔會咁講呀你老母臭閪?
下次攞你張大頭相貼馬筒攞去賣ok?

或者伯母個閪特寫貼condom盒賣ok?
人地又唔係開post屌你
得啦popo,知你咩料,單機啦傻閪
偷人相之餘仲要整到個杯咁柒 真係搵鬼買咩
屌你老母真係當人水魚,偷人啲心機影落淘寶貨賣人幾舊水話幫手足打官司
已封鎖會員 烏干達皇后

著名blocked user 黎
成日覺得話扣除成本嘅所謂「成本」都係任佢嗡
條傻鳩想套料祝佢膊頭未有花個肺先花
Push
成班5毛阻人捐錢比手足block曬 report埋個畫師先 25到
條友mon post負評我喎

好撚心啦 偷幅圖出嚟都落啲design吖
拉下曲線整個silhouette出嚟加幾幅機場圖我都當你有設計過
屌你老母 直接偷嚟直接印上去當設計咗
咁我買隻杯翻嚟睇人喊苦喊忽jm9 三九唔識七
當佢打圖中人market 人哋要整都整自己同屋企人合照啦
整啲陌生人個樣上去做乜撚嘢
啲咁嘅杯送都唔要啦 拎翻公司用都驚被同事笑柒
寧願你係隻杯度淨印八隻字上去我仲讚歎你有勇氣啲 可能有人買添
偷人圖都已經仆街 仲要偷得咁柒 正廢柴

利申 完全唔識上面單嘢所有人 純粹好憎啲唔尊重版權嘅人
有時可能唔小心用錯素材二創 情有可原
但呢啲擺明車馬係偷嘅就好厚顏無恥
條友都負皮我
偷圖死全家,香港本身文創產業已經唔係好景,仲要俾人侵犯版權,啲偷圖傻鳩真係好撚乞人憎
Jm9?
偷人圖捐俾手足?笑話黎?
Push
個烏干達皇后著名五毛嚟,成班唔睇清楚俾人激到傻身處香港要留意時事,瀏覽連登都要留意啲著名用戶,thx
Block撚咗條傻閪了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞