有冇絲打真係唔鍾意同靚仔?

199 回覆
10 Like 378 Dislike
男中意大隻
女中意靚仔

會!
所以其實女仔係咪都好在意安全感呢個問題?
張柏芝真係好撚正
安全感呢啲嘢其實都係睇人
柒頭一樣也可以出軌
男朋友package幾好/差都總係會有人埋身
只要對自己有自信 所有女都係不自量力啫
如果真係咁容易被搶走 咁條仔都唔係咁好啫
更何況what comes around goes around
點嚟就點去 都唔會好得幾耐
點都好
仔死仔還在 下個更可愛
香港唔好嘅仔有一堆 好嘅都有好多
某程度上上一個被搶走係證明你值得更好
正面啲諗 依家呢一刻單身/失戀 係為下一段感情鋪墊
大家未來嘅另一半都係為大家準備好緊自己嚟遇見你 係你嘅就係你㗎啦
利申 1999有啲亂
順眼加外在條件ok即係180cm up,五官端正,唔毒性格正常,有經濟基礎

咁既條件已經係好過80%既香港男仔
你個靚仔frd咁就上咗心 醒目女黎
有靚女鍾意油頭毒撚造福人群又要俾你屌on9
依個post 只講樣,唔講高,錢,就知係膠post
唔關樣事啦 冇feel就冇feel
我就好講對眼過唔過電
似邊個又唔答
玩撚曬啦
靚仔但無錢
叫你個FD唔好FF咁多
女人不知幾現實,唔搵靚仔因為難control,唔係因為鐘意柒頭

佢reject你朋友應該係食完飯發現到D野唔岩心水,同靚唔靚仔完全冇關係,如果你個FD唔靚仔應該連食飯既機會都冇
無中生友
無外在美唔一定有內在美
各位揀柒頭既絲打睇路
緊係揀靚仔
嗌交嗰陣望到佢個樣 心情都無咁差

利申無人要
但條女竟然話我朋友似某明星,話太靚仔,
同話 我唔識合你,你會搵到個比我好的 差唔多意思
男鐘意:有波/有籮
女鐘意:靚仔/正太
較少人鐘意:大隻仔/大隻妹/平平冇奇既人
一個好例子:10年既Justin Bieber/現在既Justin Bieber 絲打們揀邊個?
識人超鐘意有錢仔/有錢妹 希望佢哋真係搵到真愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞