THE IDOLM@STER綜合討論區[72]大女神生誕祭:ゴキゲンparty night(3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

我近排都係

我諗住呢兩個月唔俾家用住,去埋SSA順便找埋一半卡數,出9k就立即俾哂家母

咁有信心

我近排都係

我諗住呢兩個月唔俾家用住,去埋SSA順便找埋一半卡數,出9k就立即俾哂家母

做咩咁大洗

我近排都係

咁有信心

無現地咪LV囉,死死地氣個位唔靚都一定有辦法睇到

我近排都係

又飛...

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

Mr. A would be proud of you

嗰條柒頭去到邊都俾人撚

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

Mr. A would be proud of you

嗰條柒頭去到邊都俾人撚

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

明明我都有課金抽

唔好講找卡數呀
我部ipad仲有個今日碌左個keyboard返黎咁就6k

所以大家真係唔好太依賴信用卡

agger

碌之前計數 唔好用到盡

計到好盡

用現金就唔會冇問題

就係無現金先會用卡
利申返 暫時記錄良好 月月清

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

明明我都有課金抽

俾咗錢唔係大哂

唯巴你性格比較aggressive
其實好多人都唔介意平平凡凡咁過一世
只要自己搞得掂自己其實冇話點做先係啱
好似我呢啲過到自己就唔會太介意其它人評價我成唔成功

當然自己唔成功眼紅人地嘅成功就係另一個故事

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

明明我都有課金抽

你夠薑就話俾各位巴打知你三張deep用幾多pack抽齊

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

明明我都有課金抽

廿幾

唯巴你性格比較aggressive
其實好多人都唔介意平平凡凡咁過一世
只要自己搞得掂自己其實冇話點做先係啱
好似我呢啲過到自己就唔會太介意其它人評價我成唔成功

當然自己唔成功眼紅人地嘅成功就係另一個故事

YES 支持紅巴
唔諗住買樓啲錢就好好洗

我近排都係

做咩咁大洗

因為你抽走左我張友紀囉

明明我都有課金抽

廿幾

16pack

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞