HIV自我檢測包免費派發, 疫情下自己在家拮手指檢測

16 回覆
12 Like 4 Dislike
**機構服務宣傳 - 香港愛滋病基金會Hong Kong AIDS Foundation**

疫情又再反覆,基金會各類型HIV測試服務受到影響
為向有需要人士繼續提供服務,基金會推出HIV自我檢測包Self-test Kit 免費派發計劃

- 「自基驗」Guys Home Test 男男同性或雙性
- 「自家驗」Quick Home Test 男女異性

從此大家可以在家中自行拮手指快速測試,簡單快捷又方便,過程只需15分鐘,精準度超過99%
領取自我檢測包免費(成功登記者須自行繳付運費)、保密、快速及不記名,有興趣人士請於以下網址申請:
https://bit.ly/3fBlyQH

查詢及申請
電話:2513 0513
WhatsApp:9093 0335
Line:hivtesting

*該檢測包由愛滋病信託基金委員會贊助

下==我初戀情人係我老公喎
哈哈, 咁又點啫
初戀情人呢啲嘢.... 自己驗過最實際
點解要分基唔基
因為呢個計劃係有撥款支持,需要統計參與人士類別,冇其他意思
幫推
你個名

幫推
見到自gay驗已經笑咗
感謝啊
哈哈,多謝你
哈哈,咁你要快啲參加,基或非基都得,絲都可以
自推一下
免費自我檢測包只在疫情期間,中心測試暫停時有限度提供,數量有限
測試服務有可能受較長時間影響,建議領取家居自我檢測包,自己做測試
自基檢
如果女女又邊隻先岩
女女嘅HIV感染風險唔高,如果真係有擔心可以選「自家驗」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞