政府要求交倉鼠 自願交鼠無賠償 要簽棄養書日後生死無權過問

199 回覆
11 Like 689 Dislike
防疫根本on9
班防疫撚仲好自豪話香港人一早帶口罩好撚勁
沙士果年我朋友成籠小露寶畀佢老母浸死左,話驚有菌
一開頭港人嘅防疫自律的確令人自豪 但可惜一本通書睇到老,非黑即白,到2022年 武漢肺炎變成流感咁漸弱 各國玩緊與病毒共全 港人仲咁撚恐懼 就算香港做到0確診又點 唔通成世唔開關?但港人唔思考 一昧防疫昧疫 照舊受呢個冇說服力嘅政府影響 盲從權威

三流嘅政府也許能擁有一群一流的人民 但三流人民一定擁有一個三流政府。同樣道理 咁反智既防疫政策 功勞都少不了一群反智恐懼防疫紅衛兵港人護航助長出黎
殺雞會回水點同
毛都唔𨶙會交俾你
𨳒你老母
講真 英國一開始已經講群體免疫 真正有遠見 港人仲沉迷戴口罩搓手 真心On9
仲要拎過去,係咪on lun9
唔交咁點
叫主人老母交人,要佢地簽棄養書
紐時: 中國最新的疫苗是用倉鼠相關卵巢細胞系統製作的
https://lih.kg/2850872
係我放依2000隻倉鼠落街 聽日一定唔洗返工
真 有遠見真係唔會再玩防疫啦 2022喇大佬,最閉港人真係同中國人一樣 唔識用腦諗 受政府影響 冒從權威 政府話咩 班反智港人唔理有冇邏輯都照跟做,不凸止仲要做凸 周街捉人做紅衛兵幫呢個無能政府護航

利申:前幾日仲要比人屌到叫差佬黎 經今次疫情先發覺香港有咁多on9 屌都嘥氣 玩撚埋我嗰份
係囉冚家炸倉鼠上菜
咪一鳩樣
你要堂食去玩就打針
生死無權過問
死咗都無賠償

殺人冇事嘅肯撚定會殺晒

極權思維就係咁,殺殺殺殺殺殺殺

已經唔顧任何可持續性同生產力
係呀個班人最好去荒島生存自給自足
唔好同任何人接觸,咁佢哋就好安全
咁撚驚就唔好係現代社會生活
荒島無口罩 無搓手液 好危險架
唔明點解香港人咁中意口罩/搓手液
你係畜
仲火化?你hi撚咗?
你平時食完啲魚頭豬骨去開邊個火葬場
英國仲有冇人淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞