「腳絲」NFLX準備大插啦喂!

353 回覆
20 Like 335 Dislike
財報前放
賭ER但ER前走係咩玩法
diu
pay床玩法
show 腳出黎就有人課金,唔需要準
恭喜晒
408啦冇人推post?
奶巴印證左八二法則既實例

股市中有所謂八二法則 , 即長期係股市投資既人輸錢佔80% , 嬴錢既只有20%

-主要係 , 你用主觀猜測去買賣股票 , 嬴錢既機會唔係二分之一 , 係四分之一!!! 25%
( ½ X  ½ =1/4)
因為你要買入同賣出你都要同時都要估中 , 呢個就係八二法則既由來!!

-就當你長期係股市炒賣 , 同時猜得中買賣既機率高達70% , 已經係高手之列 , 你估中既機率仍然都未超過一半!!! 何況你仲要去分析總體經濟 ? 當中大量變數 , 你如何估得中市場走勢?
(70% X 70% = 49%) 
樓主汁唔小啦
我跟奶巴1日執左7900%

一齊欣賞下有腳你奶往績
新12月第一個星期預測:

DOCU 270 唔中
ZS 290 唔中

CRM 260
AI 47 (賭SS) 唔中
GOEV 13
LAC 42 唔中
NUE 108 唔中
DKS 134 唔中

JD 82
AGC 15

12月6 一星期小預測:

GME 140 唔中
PDD 49 唔中
NVDA 270 唔中
JD 69 唔中
ADBE 580 唔中
COUP 150 唔中
BIDU 125 唔中

CHWY 55

Tsla 先升1080 星期尾980
納指 星期中 14800 唔中

12月
12月 AAPL CALL 190     --->收左皮

1月
1月11日 預測科技股當日跌      --->當日納指大升

1月13日 JPM CALL 賭財報 ---> JPM出財報後大跌6%

1月18日 NFLX PUT   --->NFLX出財報盤後跌20%,可惜奶巴出財報前已走
推左啦

一齊欣賞下有腳你奶往績
新12月第一個星期預測:

DOCU 270 唔中
ZS 290 唔中

CRM 260
AI 47 (賭SS) 唔中
GOEV 13
LAC 42 唔中
NUE 108 唔中
DKS 134 唔中

JD 82
AGC 15

12月6 一星期小預測:

GME 140 唔中
PDD 49 唔中
NVDA 270 唔中
JD 69 唔中
ADBE 580 唔中
COUP 150 唔中
BIDU 125 唔中

CHWY 55

Tsla 先升1080 星期尾980
納指 星期中 14800 唔中

12月
12月 AAPL CALL 190     --->收左皮

1月
1月11日 預測科技股當日跌      --->當日納指大升

1月13日 JPM CALL 賭財報 ---> JPM出財報後大跌6%

1月18日 NFLX PUT   --->NFLX出財報盤後跌20%,可惜奶巴出財報前已走
中咗同止賺都要笑
做連登仔女係咪世界上最困難嘅事嚟
腳絲下星期三tsla有咩啟示?
啱呀
買左30年3T都唔中
之後中一次3T都應該神咁拜
D操作水平太垃圾 自暴其短
Nvda put 2.4幾 cost 睇返係4點幾 大盤跳水中途去put
有料/有計劃既人都判斷左大市走熊左 逢高/反彈去put 綠燈緊put nvda 收盤都8-10倍 你就去執石

Nflx跌成舊水唔po put出黎打飛機 po堆執石圖
又然
不推文,咪撚中條死老千計,屌佢啫係幫佢推post依種垃圾唔理佢就會自動收皮
不推文,咪撚中條死老千計,屌佢啫係幫佢推post依種垃圾唔理佢就會自動收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞