Marvel Moon Knight 月光騎士預告

310 回覆
133 Like 18 Dislike
IF 黎緊漫畫轉asian
見毆美市場咁受落shang chi
估佢黎緊IF都會轉asian 黎做
轉人唔緊要,最緊要唔好轉Colleen
上氣d朋友
這幾天爆料了不少消息
1. 夜魔俠影集會是重啟作 之後會加入復仇者並在女浩克和迴聲客串
2. 制裁者影集開發中
3. 潔西卡瓊斯影集開發中 克萊斯汀·瑞特回歸並先在夜魔俠影集客串登場
4. 鐵拳重新選角 新影集預計和盧克凱吉打包在一起
5. 女武神影集籌備中 將包含前傳女武神團對抗海拉以及無限之戰時的故事
6. 葛摩拉影集籌備中 為GoG前傳故事
如果係真嘅話希望搵返Jon Bernthal做Punisher
家陣隨便抽一個配角出來都可以拍劇集

遲D會唔會 雷神 果幾個死左既 老友都可以每個拍一套劇
會唔會太多係人都開套劇 唔識分好事定壞事
谷啲fans訂D+嘛
正,marvel真係贏dc好多
Moon knight 堅係人格分裂 妄想症 合資格拎白卡嗰種
嗰幾隻野分分鐘拍sitcoms 仲好玩, 可以接埋party thor
鐵拳重拍
捍衛者聯盟要來了
未睇但想問佢個設定唔係睇唔到野咩? 點解打落仲勁過睇到野 設定係完全睇唔到定睇到少少?
完全睇唔到野,但有超敏銳感官,
好似蝙蝠咁感應到一切事物同動作。
夜魔俠影集會是重啟作姐係marvel自己會拍新一套daredevil?
姐係如果睇套劇應該當佢係一個正常人唔洗理佢盲呢個設定?
可以咁講既
憨鳩 點解要reboot daredevil
netflix咁多套marvel得the defenders同iron fist要reboot
DD都要reboot?
可能reboot 無血腥版
基本上仲清楚過睇到野
迪記死要面
睇死佢拍唔返原作個level
鷹眼個kingpin都已經唔同哂feel
但佢平時做律師果陣, 又做返一個盲人, 用盲公棍行路

想呃傷殘津貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞