姜濤:Jeremy(尸兄)係咁同我傾偈,但我唔想理下弦

147 回覆
648 Like 87 Dislike
有,做到朋友wor
佢本身把聲就好重感冒feel
Do姐問他多唔多跟媽咪傾偈?姜濤坦白地說:「我都要反省,少同佢傾偈,我唔係肉麻人,好少講『媽,我愛你!』只會講,總之唔好擔心錢,我會搞掂,總之節日訂酒店畀佢哋玩。」Do姐叫他應承,回家攬媽咪,姜濤笑,「好,打卡畀你哋睇。」

講到老母當佢搖錢樹咁
說好的PR之鬼呢
你睇返之前訪問啦 佢話十二個最傾到心事係尸兄
兜兜兜
邊到有片睇?
sd黎及及
雖然比人話冇陽剛之氣 唔似男人 ,不過我可以話比你聽
天生聲薄,男仔黎講係vocal特別受歡迎
有輕柔細膩、乾淨既音色,加上傳統 ,男人玩音樂比女人更多機會 ,出發點高過好多人。
現代曲eg林志炫

A音(高音程度接近人聲)慢+抒情歌都還可以 ,咬字都聽到唱咩,投放更多力量係聲線上可以再做好啲

如果用本身把聲。加成首都係飄高音一唱啲人應該爭住熄機。
知道聲薄易飄高音,低音難,但係多到感冒程度誇左 加上好似壓住把聲講野/唱 :放唔開咁, 聽到好辛苦 。
自然低音可試氣泡音 ,,再試胸聲/丹田氣訓練。

無咁易走音。。大家想知多啲再講

利申:performing arts aka 職業病常駐診所人士
之前仲po埋佢老母飛釘啦
我信佢係真係冇心衰on9姐
我無酸wor
我幾欣賞佢 因為睇得出佢真係好鐘意個台
只係viu宣傳手法 起碼佢無渣流攤過
加埋佢地pr同你地死忠 搞到佢咁多話題姐
12個一齊做 得佢同lokman係舞都出哂力跳
Lokman都有heart 可惜時不與佢

佢地幾個紅 所有野都係整定
本土共產黨黨員
唔係開口提佢我直頭唔知有個咁嘅人
整容西一隻
尸兄嘅大陸仔身份,姜狗都忍唔住篤尻咗佢出嚟

佢其實係咪睇尸兄唔順眼好耐?
圖?
尸兄轉行做殯儀啦 成為新世代殯儀之星
想聽多啲
認同
梗係啦 屍兄成日痴埋上弦度r 曝光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞