iPhone SE 3今年3、4月亮相 最新渲染圖曝光

69 回覆
2 Like 39 Dislike
姐係細部既iphone 11 轉下d chips咁
D TOUCH ID模組清曬貨仲點會再出走回頭路
iPad有touch id
13mini做副機絕對合格
呢個size 全面屏 13 mini 仲洗撚賣
主要舊電唔夠擔當主機
證明你唔係細機fans囉

何況mini不嬲都唔好賣今年14代都cut mini啦

不過5.8吋單鏡頭都係呢篇報導吹嘅啫,大部分報導都係傳緊用返6、7、8個殼

就算轉新殼,我都係覺得用Xr殼嘅機會大過X殼,冇可能為SE出新嘅5.8吋LCD mon,上oled就打到新機銷量
唔理佢咩SPEC
有TOUCH ID 即買
不如用番5s 個殼 再擺a15 入去
年年se係人都知係舊殼積木機啲科技網成日9up出下post又一日,年年都拎3d假圖黎柒又無後果
都大機會用11個殼配5g9,同時將11下架,個價就加少少3千尾
我13mini做主機完全冇問題
唉 好失望
冇touch id
一係繼續8, 一係XR/11
唔會係XS, 唔覺得apple會俾OLED mon SE
如果唔超過4000蚊的話
即刻狗衝
XS 5.8吋size最正, 岩岩好
求分享
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞