[求救]細佬打機打到傻咗

93 回覆
1760 Like 32 Dislike
前排steam特價,細佬借咗我張visa買sims 4 黎玩。啱先唔覺意睇到佢部電腦(佢開住隻game走開咗),痴撚線,痴撚線,佢痴咗撚線呀!

佢將間屋佈置到好似自己屋企咁(現實間屋細好多)。呢個都算,連個character 都要同我細佬一鳩樣留長頭髮,佢著嗰啲衫全部都可以喺細佬個衣櫃搵到出嚟。佢每次開game都同個character 換同一件衫先玩,真係痴撚咗個柒線。

咁都未算!佢癲撚到同隻game 同步率100%,喺隻game彈鋼琴,佢老味現實又真係喺度彈緊鋼琴;喺隻game煮嘢食,頂你個肺現實又真係煮緊公仔麵架喎⋯⋯

總結佢真係傻撚咗,作為佢阿哥而家真心不安
似係你傻咗
同常睇電影...
你個細佬係你...
你不如睇下你地牢有冇困住一堆女好過啦
通常睇電影...
你個細佬係你...
細佬(已傻咗)
同步率97%...98%...99%
去到100% 你細佬就會2D化 走左入去隻GAME到..........
如果佢係隻game同呀哥發展BL劇情你會點
Sims4多數都係住獨立屋
Ching家境唔錯
你細佬早一步玩元宇宙
樓主係咪自己傻左創左細佬個人格出黎
可能買齊DLC
其實隻GAME先係現實,而你同你細佬先係隻GAME入面
叫佢玩WickedWhims
等你細佬行開左,去佢隻game到del左佢部電腦囉
買哈利波特dlc俾佢同步拎住枝掃把飛出街
On9
向天望下你個頭有無舊綠色水晶跟住你
樓主,建議你去睇下醫生,唔好太沉迷打機
唔好呀,咁佢細佬會消失咗喺世上
冇錯呀
你哋都係我幻想出嚟
Metaverse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞