[買中堅未]AC米蘭球迷討論區(275)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
唔關事啦
米蘭球員同而家d大廠game一樣
delay幾耐都好最後出黎嘅都係半製成品
還我cyperpunk2077
放眼未來啦
總之已經證明咗卡魯魯 加比亞 巴卡呢個三角組合連打下游都守唔住

魯客串我唔怪佢,剩低兩個係基本功都出問題
下兩場輸波守和都還好
今場肥豬肉三分食左落口吐番出嚟好冇引囉

爭頭四對中下游穩陣就得
再係咁又會好似上年到最後幾場對前列非勝不可到時又捉蟲
越諗越扯火
都係彈返巴卡條傻鳩比西女人算啦
睇返有乜可能messias 最尾嗰球前就吹咗完場... 乜料啊...
瞓咗一晚精神返,見有幾個巴打無睇/無睇晒
都打返尋晚嘅情況比大家參考(可能有啲長)
尋晚對手一頭波係偏進取,唔算成隊縮後
但又無速度,所以啲反擊好慢,仲慢過左查右穌無乜好驚
米蘭中場古歷仲可以壓到好上
係得一下對面有啲組織入到禁區,但mike救到
上半場機會好多好多,但一係射到不知所謂,一係對面龍上身
係對費倫果場嘅翻版
把握到的話456唔過份
下半場對面明顯搵到問題所在
打半場壓迫,巴卡同古歷無得上半場咁舒服踢
同埋換個靈活有速度嘅球員入嚟(好似就係佢入波)
入波前已經幾次有危險
加上不死人mode開啟,入波後明顯有晒信心
sales上半場都有威脅,換入嘅美斯明顯無態
巴謙雖然仲係咁差,但佢都仲可以回後幫手推個波上前
到換走晒佢之後,中場完全無人可以引球推進
70分鐘已經下下後踢大腳斬上前
本來皮sir嘅神換人又成功一次
美斯射咗球靚波,但球證...
我覺得唔一定係黑,係個球證質素太差
果球佢實衰硬,不過有咩用3分已失理撚得你
同埋大佬今場射波好差,第一個就應該換走佢
leao好勁,但隊友唔生性
總結就係衰自己
感謝
卡魯魯真心打得好
巴卡其實都唔太差,係果球自己停低太on9
加比亞就算了,完全無優點
頂唔順巴卡啲均速回防
上半場前場敗家埋伏輸波伏線
Leao ,sales 幾球大chance先入得一球負碌波
廢老今場幾球射波都冇力水
Diaz變咗駁腳
仲有牛隊missed penalty
Sampdoria are working to sign Samu Castillejo promised to Marco Giampaolo
Kalulu 整體幾好,夠硬淨又帶到波上前
雖然第一球失波佢預錯位跟甩咗
不過個球嚟得太快,佢又係客串,都唔怪得咁多
Gabbia 1 on 1 唔夠硬淨,有一兩球禁區俾人壓住起到腳
唔係牙Mike一早失咗
真係衰自己,炒12碼又miss左啲大chance
其實rebic可以早啲換出嚟,成8x先換出嚟...
諗住又靠住烏,但啲傳中質素
皮蛇442應該要試埋豬sir/廢老正前
列B做假九
Leao 同列B 並存點都有威脅過雙塔
Gabbia真係似羅隊唯一好係佢用波算幾定
講真做第4中堅算ok, 有kjaer/tmr拍佢應該會好啲
同意加上今場雙中場冇進攻能力,到後期冇diaz變左要廢老拉邊組織先做到波,中間都得返住烏一點
尋日嗰場佢空波預判都幾準,啲龍門球都搶到第一點
1 on 1 就好牙煙,成日型住會俾人扭過
gabbia尋日玩鳩呀咪幾鑊
我覺得巴謙冇態可以放列B或Leao拍其中一個廢老

Leao由邊路改做中路未必唔得,今季進步最大係佢
做返樣好野
走啦....個右翼有冇得搵到多一件
沙律同美斯真係好難carry到
Diaz中完武肺好似隱曬形
得返一條路里奧死9硬
熱拿亞太屎姐
不過Ikone Gonzalez 呢d真係幾勁
仲有Saponara
Vlahovic 唔洗講

期待Piatek水槍係費倫打番起
好耐無試過睇完我蘭西波咁撚嬲
果球唔判得益真係痴撚線,抵你意甲垃圾聯賽無撚人睇
點追鄰居
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞