網上行/香港寬頻請入,sales勿入!

80 回覆
0 Like 1 Dislike
屋企之前用有線 真係差到
衣家想轉500/1000mb
網上行同香港寬頻都各有各話好同唔好
有冇用家入尼分享下
最緊要唔好成日斷就得
唔打機
主要都係上下網 youtube 睇劇 睇戲咁
冇電腦 用router share wifi 用MacBook
應該揀邊隻
價錢差不多
打漏左
係用戶請入 sales 勿入
navigator 會好d hkbn 海外得20mpbs
用緊香港寬頻 打機ps4都冇斷過線
而家用緊hkbn就到期,本身16x,續約佢話加到19x!

話正常調整!

我明明係街見都係做緊16x,

我諗緊去唔去網上含

但網上行一斷海底電纜就gg
利申用網上行
留名
身邊多人用香港寬頻 評價都ok
但佢出外國網又差啲
一簽要簽好耐約好驚揀錯

話正常調整!

我諗緊去唔去網上含

個個都話hkbn當舊客係屎

姐係上youtube都會慢啲?

姐係上youtube都會慢啲?

唔覺得上youtube 慢
利申 hkbn 100mb 用家

話正常調整!

我諗緊去唔去網上含

netvigator 咪一樣當舊客係sh_t
利申前netvigator 用戶 (1.5mb 用到6mb, 之後轉走左)
但佢出外國網又差啲
一簽要簽好耐約好驚揀錯

其實連上中國網站都有機會慢
有少少睇彩數
太慢咪投訴
但佢出外國網又差啲
一簽要簽好耐約好驚揀錯

其實連上中國網站都有機會慢
有少少睇彩數
太慢咪投訴

我要上土豆睇劇係咪唔應該揀

話正常調整!

我諗緊去唔去網上含

netvigator 咪一樣當舊客係sh_t
利申前netvigator 用戶 (1.5mb 用到6mb, 之後轉走左)

轉左去邊 有冇好啲?
求分享呀
我都想知

本身住偏遠地方得網上痕8m...

遲d 搬果度有 網上行同hkbn 既1000m 揀
其實pccw 評價係點? 有無人用過
其實pccw 評價係點? 有無人用過

PCCW要冇約下先容易R到靚少少嘅PLAN
推推推
我都想知

本身住偏遠地方得網上痕8m...

遲d 搬果度有 網上行同hkbn 既1000m 揀

我都係兩個都有得揀1000
岩岩續完HKBN 1000MB約
穩定冇咩特別,去外國既網一時時,時快時慢
打機連外國SER都穩定既,但PING偏高
總括冇咩突出但又唔差咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞