男朋友準備同全女班飲酒

121 回覆
81 Like 185 Dislike
連登仔召喚
假膠
全女班啫係當咗佢係女人
所以樓主個case 一係條女冧樓主條仔 一係樓主做咗啲人哋唔鍾意佢嘅事 有時啲嘴臉同行為 惹到人時自己唔知 因為自己嘅角色係情人 會覺得自己係特別 但喺一大班你另一半嘅朋友眼中 其實你好普通 例如食飯嗌咗啲條女唔鍾意食嘅嘢 就黑晒面 或者不滿 不停比眼色自己另一半 我遇過都好憎 咁你哋返去拍拖啦 唔好出嚟聚會啦 條仔又要睇你眼色氹你 我哋呢班朋友又唔敢講啲乜 如果帶埋你出嚟 係會影響到成班人想聚吓個氣氛 真係寧願你唔好嚟嘅 但一班人正正常常吹水講吓笑 好少話會討厭朋友嘅另一半
真正原因 就只有嗰條女先知
個個女既咁憎樓主
應該都會有呢種對話
約男仔fd就唔好飲酒好d 可能做其他野

如果條八婆講得出呢d既話
感覺佢似想搶仔 根本對樓主條仔有好感
成班一齊玩得好開心
我份人都好好相處
我真心覺得條女係鍾意佢但無出聲
大家嘅生活習慣唔同姐

有啲人嘅圈子就係咁
你同佢一齊之前知唔知先
依啲位溝通好重要

拎出黎大家一齊溝通下
唔係話要屌佢
大家一齊傾依樣接唔接受到
最緊要唔好雙重標準

2個人一齊就係咁煩
未屌第個閪咪小事
咁你不如同男朋友傾傾啦 如果成班一齊玩得好開心 得嗰條女咁麻煩 直接唔好預佢
咁同屋企樓下看更有路都可以有下場啦
要懷疑咁是但一條女都可以係
如果黎如果去係冇意思
成班女先無事

自己都內鬥死啦
睇到好嬲樓主係唔係就係女人之中嘅恥辱嚟?條仔已經比你放縱到生埋對翼出嚟就嚟識飛嗰隻,所以條女先得寸進尺依家直程想食撚埋你條仔啦。
你男朋友聽到佢嘅朋友識你壞話冇幫你都算仲要玩到咁fd。樓主諗下自己係佢心入面排第幾位啦
無架啦 只能夠信
不過純友誼都可以扑野 無乜大問題
d女對條仔無興趣
條仔對d女有 都死啦
你男朋友準備俾人感謝祭
傻閪
屌 但如果我開佢波話佢無講我知個女仔都有份同佢食 佢實會話 成班普通同事食個飯 洗唔洗有邊個喺到都同你報告 你當佢普通人咪得囉 屌事實上就係女人啲直覺好撚準 條女姣唔姣有無問題一眼就睇得出點當佢普通人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞