Ash份人好撚小氣

322 回覆
2151 Like 316 Dislike
做錯野關你撚事咩
公眾人物,唔撚屌得?
你覺得我講錯,你都屌緊我,咁你又做得唔岩?
是但啦
你主動攻擊佢,佢都只係block你姐

到鬧番你,你又話佢無eq
點做都錯

利申唔鍾意ash
公平啲講句
呢句意思係叫你公平啲 正反雙方咁諗

你講埋呢啲濕鳩野唔會令人覺得你好醒
食過
ASH自己心地唔好 先會有人留言者
Online form
https://www.ha.org.hk/visitor/ha_visitor_feedback.asp?lang=CHIB5&ver=HTML

Email
enquiry@ha.org.hk

執事先生:

近日viu電視台旗下節目《全民造星》參賽者鍾卓穎向公眾散播任職時所負責病人之私隱相片以及病房工作環境,另外在抗疫工作如此艱難情況下仍然在病房除下口罩,考慮到病人意願與醫護人員專業守則,本人特此投訴鍾卓穎女士莽顧病者和家人私隱,尤其在非常火熱的節目向公眾發放相關資訊實屬極不洽當和尊重!因鍾女士已為公眾人物,如此作風更只怕嚴重影響醫護人員名聲,更怕未來的醫護人才跟風。還望 貴局多多重視,小心處理。

全民造星相關片段

https://youtu.be/1unipwUyDkA
開個post想人讚你叻叻,點知俾人寸返轉頭,你真心柒😂
哩句既正皮仲多過樓主個po

咁要搵森美教教
支持樓主,做得藝人咁小氣,依家有心留言關心下都即刻block,咁小家點出道做娛樂圈?
直接block 真性情
佢呢排狂出story
唔係諗住r job 啊?
應該係啦 簽咗Viu 香港人好善忘
on9仔講埋啲on9野比人block話9人小氣
真係on99
最多咪討論下食下花生,冇人on9到走上人地度dm話9人,比人block9咗話9人小氣
真係on9之霸
化妝威力真係好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞