新垣結衣(188)Life is Love+Money

1001 回覆
67 Like 1 Dislike
結衣BB 世界第一

女教師 Look

邊忽睇得出係女教師?

咁都唔係女教師,咁你覺得係咩野丫,你講丫

戴眼鏡=女教師?

原來落下女入面,結衣 Miss 無帶眼鏡,我攪錯左
咁哩個一定係 OL look 啦
屌你老母今朝搭地鐵見到有兩條友係度講韓星用結衣同佢地比仲有話結衣落左妝一定好樣衰原來泡菜冇腦係真

哩 d 泡菜狗應該幫佢陷家移居去北韓 咁撚鍾意泡菜丫嗱
今日子巴有無即刻衝過去屌柒佢地
屌你老母今朝搭地鐵見到有兩條友係度講韓星用結衣同佢地比仲有話結衣落左妝一定好樣衰原來泡菜冇腦係真

哩 d 泡菜狗應該幫佢陷家移居去北韓 咁撚鍾意泡菜丫嗱
今日子巴有無即刻衝過去屌柒佢地

有無當面屌柒佢?

邊忽睇得出係女教師?

咁都唔係女教師,咁你覺得係咩野丫,你講丫

戴眼鏡=女教師?

原來落下女入面,結衣 Miss 無帶眼鏡,我攪錯左
咁哩個一定係 OL look 啦

個樣一直都無變過

生日獨佔

第2張圖
我個結衣係無咁惡毒
見到佢已經即死,嚟洗落毒啦

第2張圖
我個結衣係無咁惡毒
見到佢已經即死,唔洗落毒啦

le d 要即刻屌7 佢

即刻打撚左個突心諗呢兩件泡狗係咪迷到變左弱智
( Show Blocked User - 那年那天 )

嗚呀
真係仲有人未瞓
真係仲有人未瞓

想獨佔?

唔想佢地夜媽媽仲見到舊蛋糕姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞