有冇巴絲聽過Douglas business school

19 回覆
1 Like 0 Dislike
經呢間機構報咗University of Bolton BSc (Hons) Business management, 但間野好鬼,咩資料都冇。
請問有冇人經佢讀過?
我都考慮緊😅 不過見佢話要一次過比曬所有錢,好似鬼鬼地咁
博爾頓大學是一座位於英國大曼徹斯特博爾頓的公立大學,1982年由博爾頓科技學院和博爾頓教育學院合併而成。學生大部份是本地和來自西北英格蘭的英國學生, 但也多國留學生。 2016排名在英國國內排在93。 該大學在阿聯拉斯海瑪有校區,2011年12月在斯里蘭卡首都可倫坡新建了一座校區

樓豬揀咗斯里蘭卡 campus
師兄你係唔係1月入班啊? 🙈🙈🙈
喺啊
咁既時勢都入唔到八大,不如唔好讀啦
我想問下你呢,係唔係讀之前都要一炮過比曬所有錢? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
佢最後有冇比啲資料你? 😂
比晒啦
所以最後係鬼定唔鬼
巴打覺得點 條女想報依間 但係搵唔到好多資料
入咗去正正常常既,但唔知點解搞一開始搞到好神秘咁
完全online learning ?
指定上堂時間 上live 定係定錄影?
全 online 無exam
認可嗎??
qs the 全部有 ranking
qf 有register
巴打,想問下係咪真係可以評審到QF5?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞