[怕凍] 又到懷爐出場既時候啦

13 回覆
1 Like 2 Dislike
香港無凍幾年今年終於又凍返,可以出動返個懷爐。
佢個隻暖同heattech勁焗個種唔同,舒服好多。
琴晚響屋企暖住個人暖到唔小心響梳化訓著左

召喚返d有用懷爐既巴打絲打上水

邊有咁誇張 都係隻手暖咋嘛
利申 用緊垃圾zippo
吓好熱喎 邊忽凍
聽講二月頭又會凍到pk
買黎旅行用
香港著多幾件衫算啦,入油又要錢
Zippo要放入衫袋入面先會夠熱,就咁放出黎暖手,你又用佢個原裝袋唔轉網袋就永遠都唔夠熱
情願天氣凍,香港d熱天又濕又成最煩
同埋個爐熱唔熱,熱幾耐,會唔會熱熱下熄火,好多時都係關火口位塊觸媒時,你將原裝個片整走換卷式觸媒一定會熱到PK。不過香港我又覺得唔使咁熱。

人地外國冰天雪地先用
樓主喺香港十幾度用
你都on99 ,體感溫度覺得凍就用架啦,使鬼理出面幾多度?
你夠膽講你以前未用過暖蛋?香港都未試過落雪你又用?
同埋大L把囡囡冬天m come係要著襪同個肚敷暖蛋暖水袋暖包個類熱野,處男就唔好講出黎曲線自爆比人笑
我好需要想知邊到有得賣/試下
Zippo就一街都係,通常賣zippo火機或者露營野既地方就有賣。
孔雀懷爐HoHo MyMud有賣,或者去Amazon買都得

https://amzn.to/3qytAA9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞