[ COYS - 見唔到孫仔] 熱刺球迷吹水區 336

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
20m都買唔成
太貴了

買港超子彈算啦
夏季再買
夏季唔見干地了
算啦 濕鳩主席 今個冬季窗應該一個都簽唔到
屌你老母,20m都拎唔到出嚟,學乜嘢人經營英超球會。

仲喺度等ajax買完荷b,先至bid traore,到時人哋已經會話冇時間replace,唔撚賣,快撚啲扔20m出嚟買啦屌
Spurs' eight-match unbeaten run in the Premier League under Antonio Conte is the longest undefeated start by a Tottenham boss. [BBC]

#thfc #coys #tottenham
唔係前幾日講唔課金,干地有機會走咩
yes
暑假話想要國米Martinez 啲budget 去咗邊 定其實係扮晒蟹買人
梗係呃
一早估到Levy d仆街嘢
衰過d mk呃蝦條
我哋個體育總監都幾好做

出完個表老細都唔柒會買嘅
中過咁多次伏仲信光頭西條仆街
🚨 BREAKING: Arsenal have requested a postponement to the Premier League for Sunday's NLD. Tottenham are angry and a decision will be made tomorrow.

- Sami Mokbel via Daily Mail 🥇

#thfc #coys #tottenham
驚李城定咗又要delay

如果兩個de一場還好嘅,son傷緊
如果干地2月1號即走成個故事都幾撚型
大家放心,scum 叫到延期,英足實批。
當年隔離隊賤種都係洗横手先升到班之嘛。
嘩屌 今星期簽到人
啫係應該可以踢到李城同軌

然後國家隊再傷
支持
笑死
日前盛傳干地或因為熱刺不支持自己在1月增兵,憤而離隊,這位意大利名帥立即否認。干地(Antonio Conte)向來很重視擴軍,但直言不會僅過了2個多月便離開熱刺,「我很堅強,在賽季結束前都會很堅強。球員們理解我,希望進步,我們看到了,但需要時間。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞