當年SONY FANS屌老任方丈自大, 今日SONY又做返同一樣野

72 回覆
16 Like 10 Dislike
根本全部都係仆街
MS部xbox 360威少少又當玩家係狗

呢樣真
根本全部都係仆街

呢樣真

大支野時間
1996:任天堂
2006:Sony
2016:MS
每10年總有一次
https://www.cnet.com/news/sony-still-blocks-cross-platform-multiplayer-xbox-nintendo-e3-2017/
Sony doesn't want you to play with your Xbox or Switch friends

想同朋友玩?
一係你買多部機
一係叫你班朋友買多部機

Sony市場佔有率超過xbox同老任加埋好多
佢靠呢樣野令到好多人出佢d機
我當初買ps4其中一個原因都係唔想單機
無得同fd玩
老任同軟撚真係當Sony on9咩
點會應承

當然站在玩家角度
Sony肯對玩家當然有利
但理性諗
無可能
https://www.cnet.com/news/sony-still-blocks-cross-platform-multiplayer-xbox-nintendo-e3-2017/
Sony doesn't want you to play with your Xbox or Switch friends

想同朋友玩?
一係你買多部機
一係叫你班朋友買多部機

無得同fd玩
點會應承

當然站在玩家角度
但理性諗
無可能

其實,Sony市佔唔係高好多,尤其日本,
僅勝WiiU
算把啦,垃圾Sony

想同朋友玩?
一係你買多部機
一係叫你班朋友買多部機

無得同fd玩
點會應承

當然站在玩家角度
但理性諗
無可能

僅勝WiiU

唔係邊會急急腳開隻MHW黎落你面

想同朋友玩?
一係你買多部機
一係叫你班朋友買多部機

無得同fd玩
點會應承

當然站在玩家角度
但理性諗
無可能

僅勝WiiU

睇下到時邊個羸囉
班任豚塊面實腫到出唔到聲

谷左6年先出到
真係唔知邊班FANS腫D

比人秒完就話唔中意咪玩PC

想同朋友玩?
一係你買多部機
一係叫你班朋友買多部機

無得同fd玩
點會應承

當然站在玩家角度
但理性諗
無可能

僅勝WiiU

睇下到時邊個羸囉
班任豚塊面實腫到出唔到聲

谷左6年先出到
真係唔知邊班FANS腫D

mhw銷量起過億啦
屈就係老任D垃圾先得幾百萬渣
任豚出好意思叫mh新作出switch

屌駁唔到
根本全部都係仆街

呢樣真

大支野時間
每10年總有一次

雖然知你想排個10年循環,不過M$部XB1初版係2013年既事
根本全部都係仆街

呢樣真

大支野時間
每10年總有一次

雖然知你想排個10年循環,不過M$部XB1初版係2013年既事

其實應該係2017年頭,
春茗事件
根本全部都係仆街

呢樣真

大支野時間
每10年總有一次

春茗事件

M$香港就算吧啦鬼理佢地
根本全部都係仆街

呢樣真

大支野時間
每10年總有一次

春茗事件

講緊全球
M$冇可能死得哂
根本全部都係仆街

呢樣真

大支野時間
每10年總有一次

春茗事件

講緊全球
M$冇可能死得哂

不嬲鬼佬興乜就香港興乜
一個唔好彩歐洲叉盒1x大賣 ps5仆直
咁就......

M$冇日系撐好難
有留意開業界都知Sony不嬲都鐘意封閉

PSV張記憶卡
仲有當年的memory stick

你叫班SONY FANS點駁你地

3ds夠鎖區 弱智設定

咁唔代表索尼唔仆街囉

講開呢樣就好笑
明明ps1,2 都有鎖區呢樣野
好多人就執人口水尾鬧 話咩食古不化
一係以前玩老翻唔知有呢樣野 講到係老任發明region lock 咁
再睇睇用hk ip 入唔入到日服psn賣video d page
根本日本公司就鍾意自閉 就算到而家未打入國際市場既公司仔都一樣
有留意開業界都知Sony不嬲都鐘意封閉

PSV張記憶卡
仲有當年的memory stick

你叫班SONY FANS點駁你地

3ds夠鎖區 弱智設定

咁唔代表索尼唔仆街囉

講開呢樣就好笑
明明ps1,2 都有鎖區呢樣野
好多人就執人口水尾鬧 話咩食古不化
一係以前玩老翻唔知有呢樣野 講到係老任發明region lock 咁
再睇睇用hk ip 入唔入到日服psn賣video d page
根本日本公司就鍾意自閉 就算到而家未打入國際市場既公司仔都一樣

佢地會話你老任今代先解鎖太遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞