[吞食天地2]仲有無人要一齊玩(;´༎ຶД༎ຶ`)

1001 回覆
34 Like 12 Dislike
怕比人呃,最近多人呃嘢,收唔到真晶?
依加啲野貴左 利申都收唔到真晶
佢宜家仲有冇玩?返嚟玩咗一陣冇聽過佢個名
相反某大佬就成日聽到
主要係想收啲時新手時裝黎用
我都放曬了
要分開兩個
邊個大佬先
都係一套魔境 30-35真 或者你比名我
我求其比少少你頂住
HKD唔太收到 個個都要真晶
名:工豐

多謝巴打
你玩咩職呀
聽人講要雙開 所以玩緊豪鬼
10火貞要幾錢到?
細黑貞400-450
係咪t大佬
收貞定肖兵好
肖兵就半價
黑貞型啲
以前啲舊po仲係唔係度 笑到傻
見到好似幾多人都想玩返,係到統一解答問題先!
有嘢想問, 或者要人帶嘅就入DISCORD
DISCORD群(新開):https://discord.gg/taP6wWxH

Q: 吞食天地2仲未執?
A:未,仲生勾勾係到。官網:https://ts2.chinesegamer.net/

Q:而家邊個SERVER最多人?
A:全部合曬服, 入邊個都一樣,得分流有分別。

Q:咩職業最好?
A:易練首推豪/猛,特別/型啲就鬼/醫。

Q:有無軍團收人?
A:連登之友招生中

Q:入返舊AC,無咗隻角點算?
A:建議寄e-mail睇吓攞唔攞得返,千祈唔好開新角住,一開就救唔返。
e-mail:Game_manager@chinesegamer.net
線上回報:https://ts2.chinesegamer.net/m6.asp
(有成功案例攞得返,唔需要當時身份證)

Q:而家吞2用咩做交易?
A:吞幣仍然有用,但買啲貴嘢就多數用真晶。
(9,999,999吞幣=滿吞,買到11至12粒真晶)
Q: 真晶邊到買到?
A: 聚寶閣(不過最貴)/8591(要收手續費)/直接同玩家買(最抵但請衡量風險) (HKD 0.9 = 1真晶) (只供參考?

Q: 有咩武將好用?
A:課金:建議到50LV後買。(平:張健,小星彩)(貴:肖兵巴,信長,龍吉, 伯邑考) 唔課金:(郭嘉(要搵人幫手捉),彭脫,韓忠)
Q: 有咩時裝好用?
A: 新手建議魔境一套,35真左右。

Q:點樣升LV快?
A:做齊朝廷任(百人,組隊),玩活動, 掛機。 (有好時裝建議跨5-8LV打)(掛機最好有暢遊)

Q:點樣加六圍?
A:豪:力體敏 鬼:智精體

Q:屬性點揀?
A:出手快就風,傷害高就火。

Q:WPE係咩?
A:算係外掛,可以快速遇怪,將普攻擴展至與技能相同之範圍。

Q:唔用WPE得唔得?
A:得,只係慢少少。

Q:雙開係咪升得快啲?
A:雙開係有效率啲,同時打副本攞裝機會都大啲。(建議一隻豪一隻鬼)

Q:用咩裝好?
A:普通副本裝夠捱,最多50LV換紫裝,110LV換橘裝。

諗唔到仲有咩打,問到我先再答。
(最後更新於:2022年 2月 2日)
幫手推下先
之前有玩返下
但個角色冇咗
連個名同LV, 最後login時間都唔係好記得
唔知拎唔拎得返
咁有啲難搞
但你可以試吓
因為有人唔記得名都攞得返
搵得返個名啦
冇del game搵到Game folder 有user file
但身份證一定要影俾佢?
係 但係唔使當年申請嗰個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞