[芯ReVeluv] Red Velvet 討論區 (29) - 搵笨$MTOWN take your money!

1001 回覆
20 Like 1 Dislike
點解要咁趕
依家cb唔夠兩三星期叉蛋又殺埋晒黎
比啤啤拎多d一位都唔得嘅

依家咁chur 年尾有冇機cb多次
點解要咁趕
依家cb唔夠兩三星期叉蛋又殺埋晒黎
比啤啤拎多d一位都唔得嘅

依家咁chur 年尾有冇機cb多次

整多次打歌期長啲既補數
終於都確認cb啦
SMTOWN可以唱新歌喇
終於都確認cb啦
SMTOWN可以唱新歌喇

Rookie Rookie

Cb就係嫁啦...
我要實際日子呀

都係嗰句啦.... 等出咗teaser 先會當係真...
$M 話而家最後準備以7月做CB目標...
話說上年夠係話七月啦... 最後又咪係九月...

Cb就係嫁啦...
我要實際日子呀

都係嗰句啦.... 等出咗teaser 先會當係真...
$M 話而家最後準備以7月做CB目標...
話說上年夠係話七月啦... 最後又咪係九月...

講真 7月真係搵唔到時間俾佢地zip
不過8/9月啦

不過8/9月啦

照咁睇應該7月8前CB 啦...
唔係既話$MTOWN 無新歌唱...
仲有 15, 16, 27, 28 呢四日日本$MTOWN...
咁搞法真係唔知點去睇打歌同FS...
呢個時間又有大戰 又要讓路比師兄 好咩
真係為cb而cb 又要做炮灰啦 希望啤啤爭氣攞到一位

Btw求係sm比佢地上weekly idol呀
呢個時間又有大戰 又要讓路比師兄 好咩

8月就到師姐

不過8/9月啦

仲有 15, 16, 27, 28 呢四日日本$MTOWN...

你真係賣腎都唔掂 加油
講起sm town香港場都唔知會唔會得3個zone有人

你真係賣腎都唔掂 加油

禮物都已經搞掂晒... 仲可以有得唔去咩...

其他 zone 應該吉到可以打羽毛球...

你真係賣腎都唔掂 加油

禮物都已經搞掂晒... 仲可以有得唔去咩...

咩都未買...忙到仆街
去到再諗
咩都未買...忙到仆街
去到再諗

只係咁啱見到有嘢啱佢地所以買定先啫
我都要諗下點抽時間過去…

後面個d都1380搵鬼買咩
SM娛樂方面23日向媒體表示:“Red Velvet正以7月回歸為目標準備新專輯,目前已經進入收尾階段。”“新曲MV已經在近日拍攝完成,請多多期待。”
http://www.bunnygo.net/?id=47496
就係咁???

不過8/9月啦

不斷預錄同預錄 兩星期搞掂三星期既打歌 有時間就去下生放攞個獎

不斷預錄同預錄 兩星期搞掂三星期既打歌 有時間就去下生放攞個獎

根本今次CB 係用黎zip 時間...
見七月頭至中仲有兩個禮拜用得唔好嘥....

仲要15 16冇左兩日fs
垃圾到

垃圾到

啤飯真係賤過地底泥 fs都唔撚比

垃圾到

照估計21-24 呢四日點都會一場掛...
係得呢個 weekend 無垃圾$MTOWN...

啤飯真係賤過地底泥 fs都唔撚比

不嬲三線團既FS 係少到無朋友架啦...
開五場已經俾多你啦...

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞