高樂花園1座居民準備好強制檢測未?

43 回覆
16 Like 1 Dislike

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/中聯辦在港物業爭議

西營盤高樂花園11伙,2015年至17年斥資0.5643億元購入
From wiki

C牙,連C牙,王C牙
多謝晒喎
原來送外賣
港奸網絡
係樓下間私竇...
最好全棟封,全部人中

中聯辨附近
定係去搵npc 接任
幾十歲少女賣淫私竇
咁細間 夠中聯辦班𡃁住?
女港漂 / 中國留學女生 源源不絕供應
馬欖
港督府呢?
鵲會就鵲會啦,私乜嘢人地方啊
廁所黎,入一入去就岀返黎,當去洪門宴咁
150溝淡嗰班 都係住公屋
高x花園有d單位係中x辦宿舍, 曾經有記者上去拍門問其他住客"呢度係咪中x辦宿舍?" 而個住客(唔係我)就話佢唔係中x辦人仕, 但有d單位俾中x辦買咗.

但個"私人地方" 有自己出入口. 出入口除咗有人出入時夜晚都會閂咗個電動閘. 唔好話外人, 好多客人都覺得出入口難揾.

上面(1/F) 好似total有10間房, 有d大房可以坐到4x人.

有疫症後, 平時都有類d博士, 律師嘅社會上流喺度開p或慶生.
據聞"私人地方" 某地產公司老細有股分.
"私人地方" 個經理亦曾經同d 公關講: 如果差佬問起就話呢度未開張 (因為佢keep住有裝修)
"私人地方" 夜晚做中菜, 據聞中午就做日本菜.

"私人地方" 有個已結業嘅前身食肆名, 唔知係咪因為前身食肆曾經有酒客深夜打爆咗防火break glass, 累到深夜高x花園警鐘響曬滋擾到全部居民.
所以改名.

再番查新聞記錄前身食肆有某兒童節目主持做過公關.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞