2022 J家討論區(1)

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
好感動
佢話過佢夢想係拍金田一結果真係拍到
牙道好叻仔
所謂好J家嘅歌睇翻班底就會發現係同一批人
SixTONES就係因為Sony有好大個歌庫先會有唔J家嘅感覺
關8有時係日本嘅音樂人楽曲提供所以又係好多唔同風格
道仔加油呀
你嗰日喺某新幹線頭班車主動同我牙淳打招呼
真係一個勁有禮貌嘅小朋友
佢話知道消息個一刻喊到似728宣佈出道嗰時咁
恭喜!戥佢開心終於夢想成真

呢張道仔幾好j
早兩日佢啲頭髮仲係好長
我係返工搭車聽初回A 放工就聽初回B 返到屋企播通常
我未完整聽過

一開始已經將3隻合埋一齊,然後將啲interlude del晒
https://news.yahoo.co.jp/articles/cacfacbb1aa04e0d0e5dd1b052b41f4e1c3ee760
松村家好好都多謝北斗有堅持先有SixTONES同稔さん
上京一個月之後unit就解散隊友出道都幾sad 仲要本來得北斗一個冇俾爺爺揀入出道組
https://twitter.com/oricon/status/1482898490661298181?s=21
AOKI新CM有りとかん
有大倉produce之後関ジュ曝光度同資源都好好多
好期待

鍾意依張
リトカン都就嚟高中畢業
手機無位,唯有咁

搵日會重新聽過隻碟
好記得西畑講関ジュ係焼け野原嘅時候ニシタク係隔離個sad樣 お魚兄弟
3年後なにわ出道りとかん已經可以有獨立公演同CM出演
頭先睇trending,見到Sexy Zone10周年個廣告牌好似有得解謎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞